Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że jest to kolejne pytanie o to samo, nawet z mojej strony, ale dawno nie było mnie na forum i ciekawy jestem czy może już pojawiła sie płytka DVD dla 1-dynki czyli do navi Business?

pozdrowienia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
płytka jest, to ta sama płyta co do wszystkich innych modeli z navi prof. ja mam oby dwie płyty: na 2008 i na 2009 i szczerze powiedziawszy to na razie nie widze znaczących róźnic między jedną wersją a drugą.
Opublikowano
To znaczy, ze plyta od Navi prof pasuje teraz do Navi business?
Beste Maschine der Welt
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

No to ja już nie wiem jak jest w końcu z tymi navi. Mam kupować po prostu dtaką jak do 7mki czy innych ?

Ja mam wersję bez widocznej mapy tylko "strzałki":/

Opublikowano
przepraszam, mój błąd. chodziło mi o navi prof, nie doczytałem, że masz business :(
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkopuje temat.

Coś ktoś wie apropo płytki do navi business? Kiedy można się spodziewać lub czy w ogóle można się jej spodziewać w tym roku?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Odkopuje temat.

Coś ktoś wie apropo płytki do navi business? Kiedy można się spodziewać lub czy w ogóle można się jej spodziewać w tym roku?

Chyba ma być w czerwcu, jednak po raz kolejny jakiś złośliwy Helmut "zapomniał" dorzucić mapy Polski... :mad2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na chwilę obecną są trzy wyjścia:

- poczekać aż wydadzą Business

- dokupić sobie wersję Professional

- kupić sobie zewnętrzną

Ja sobie poczekam, bo aż tak mi się nie pali z tą nawigacją, bo 95% tego co jeżdżę to po mieście. Ale chłopy z BMW mogliby się już ogarnąć i wydać ją niebawem.

E30, E36, E60, E87, F48

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na chwilę obecną są trzy wyjścia:

- poczekać aż wydadzą Business

- dokupić sobie wersję Professional

- kupić sobie zewnętrzną

Ja sobie poczekam, bo aż tak mi się nie pali z tą , bo 95% tego co jeżdżę to po mieście. Ale chłopy z BMW mogliby się już ogarnąć i wydać ją niebawem.

I to jest irytujące :duh: Tylko Polski brakuje :mad2:

Opublikowano
Dzwoniłem w środę tj. 29.04.2009 na infolinię BMW i pan mi powiedział, że nie wiadomo kiedy będzie i że cały czas czekają to samo mi powiedzieli u dealera w Łodzi, także jest żal. :|

E30, E36, E60, E87, F48

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Kurde mol... wyszła nowa wersja BMW Road Map Business 2009-2 i znów nie ma Polski ! Zdaje się, że Polski w tym roku nie zobaczymy na liście krajów :(

E30, E36, E60, E87, F48

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Od wczoraj, płyta do nawigacji Business jest wreszcie dostępna w każdym ASO.

Widziałem jak to działa i działa.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano

Że co? Jest już Polska do Business??

Dzowniłem do deleara w Łodzi. Potwierdzam :) jest PL do Business 99% pokrycia topograficznego 67% pokrycia nazw ulic i adresów.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
W Inchcape powiedziano mi że jest podobno już płyta, ale to byłe niesprawdzona jeszcze informacja, kazali zadzwonić i zapytać jeszcze za parę dni.
Opublikowano

Że co? Jest już Polska do Business??

Raczej wreszcie! :)

I jeszcze jedno pytanie, podobno ta płyta może nie działac na niektórych wersjach Business, czy to prawda?

Sprawdzałem sam w trzech samochodach. W E60 po liftingu z 2008 roku z nowym Idrive, w E60 po liftingu z 2008 roku ze starym Idrive, w E90 przed liftingiem z 2008 roku ze starym Idrive i w E60 z 2004 roku oczywiście ze starym Idrive, wszędzie działało bez zarzutu.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba raczej nikt nie udostępni wersji testowej jak zapłacił za płyte. Mam pytanie, ponoć koszt to 700 pln jak się odda starą płytę a jak ja nie mam straej to jaki koszt, wie ktoś ???
Krzysztof
Opublikowano
Chyba raczej nikt nie udostępni wersji testowej jak zapłacił za płyte. Mam pytanie, ponoć koszt to 700 pln jak się odda starą płytę a jak ja nie mam straej to jaki koszt, wie ktoś ???

Tak wiem. Jak nie masz starej płyty, to cena nowej x 2, czyli 1400 zł. Masakra ...