Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze was o rade co sądzicie o lampach do bmw e46 99r z allegro

LAMPY TYLNE BMW E46 98-01 LIMUZYNA CLEAR-RED-WHITE (numer 509414595)

Opublikowano

przecież podał numer aukcji poszukaj zanim zapytasz - to dobre hasło

co do lamp wyglądają elegancko

Opublikowano
ciekawe czy faktycznie takie są ładne jak na foto?
Opublikowano

od tego nie ..

ale lampy tylne jak w pierwszym poscie mam zalozone

kupilem je w sklepie z oswietleniem samochodowym - krakow

1. wygladaja bardzo dobrze

2. jakosc? .. elektryk co mi je zakladal stwierdzil ze badziewie ..

przewody doprowadzone do odsadek doprowadzane sa na 'zawijke' - nie sa wykonczone, polutowane czy nawet dobrze obsadzone ..

ale dzialaja i wygladaja dobrze .. :)

wiadomo, ze producentow jes kilku .. ja swoje kupowalem w tuning-tec w krakowie (tez wystawiaja lampy na allegro)

a sprzedajacy DCM-TUNING - 79 opinii .. jeden neutral reszta pozytywy .. mozna sie zastanowic :) zwlaszcza ze cena tez jest ok

pozdrawiam

q

Opublikowano
Lampy nawet niezle wygladaja. Ale jak je zalozycie, a potem bedziecie sprzedawac autko to najmadrzejsze glowy na tym forum stwierdza ze auto bite po tylne lampy poliftowe :lol:
Mariusz
Opublikowano
A nie lepiej jakies ledy? Moim zdaniem ładniej wygladaja... Wzór mozesz znalezc nawet identyczny a ledy fajnie świecą...
Opublikowano
ledy są droższe no i różnie z nimi bywa.Z tego co widze to są podzielone zdania na temat lamp led,podobno sie przepalaja.
Opublikowano
hmmm trzeba zapytac czy sa zasleppki... mialem takie lampki... ladne z zewnatrz ( nie jak oryginał ) ale bez podchodzenai z badzo bliska ok.. problemem byl brak zaslepek od bagaznika a stare nie pasowaly... kable na wierzchu... i je odddałem spowrotem... juz bylo o tego typu lampach na forum... pozatym w oryginale swicie dól i tez w klapie.. .a tu dol i gora ale w klapie nic
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
o jakich zaślepkach mowa,przecież tam przychodzi bok tapicerki bagaznika
Opublikowano

Mam takie lampy od 3 miesięcy, jakość wykonania od wewnątrz lampy zalatuje tandetą, ale zamontowane wygladaja według mnie bardzo dobrze, dużo lepiej niż zwykłe pomarańcze :wink:

Lampy kupiłem u innego allegrowicza ale zdaje sie że są takie same.

Opublikowano
do swojej bmw kupiłem lampy na wzor lexusa i nie jestem zadowolony poniewaz ludzie mowia ze to wiejski tuning.Tak wiec szukam lamp co dadza elegancki efekt.
Opublikowano
o jakich zaślepkach mowa,przecież tam przychodzi bok tapicerki bagaznika

naucz sie czytac ze zrozumieniem... na aukcji podanej przez autora nie ma wlasnie nic o zaslepkach a juz o tapicerce to zapomnij....

jest to 4 ro czesciowy zestaw dwie tylen lampy + dwie w klape

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
kupywałem te lamy u tego alegrowicza i mam założone je na samochodzie wyglądają bardzo dobrze prawie jak orginały co do świecenia to nie zabardzo to wygląda bo na postojowych pali się góra i dół ja u siebie je przerabiłem i pali mi się teraz cały dół tak ja w orginale
Opublikowano
lampy sa ladne tylko zostaje problem tych zaslepek,bo nie zbyt ladnie wygladaja kable pewnie od wewnatrz auta.
Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie koledzy że wtrące się ze swoim pytaniem, ale odpowiedź na nie muszę dostać dość szybko bo gość ma te lampy do sprzedania ale jak długo nie wiem. Poniżej wklejam link, a pytanie jest takie: mianowicie czy te lampy z aukcji opłaci się kupic i załozyc do mojej e-39 1996r.??? Zastanawiałem się również nad lampami z hans-auto tymi in-pro , które sa jak hella praktycznie, te z linku to hella oryginał, tylko czemu facet pisze ze bez ksenonów, wyglądaja tak samo jak te z ksenonami...a jesli sa bez to jak to swieci ?? czy ładnie wygląda?? dzieki z góry za odpowiedź:)

poniżej zamieszam link do aukcji z przedmiotowymi lampami:

http://allegro.pl/item512210614_bmw_e39_lampy_przod_ringi_lifting_oryginal.html/

jeszcze poniżej link do lamp z nahs-auto tych in-pro

http://allegro.pl/item503334610_reflektor_bmw_e39_clear_soczewka_2xring_hit_in_pro.html/

które wybrać???

Edytowane przez lukas23
Opublikowano

kable wisza .. umiarkowanie

mnie tam to nie przeszkadza .. w bagazniku nie jezdze i nikogo nie woze

nie przewoze takich rzeczy, ktore moglyby porwac kable .. zreszta bez przesady - nie wyglada to az tak zle .. nie zwracam na to uwagi

u mnie tez sie pala gora i dol .. przy zalaczeniu stopow

wlacza sie 3 stop i .. mocniej zapalaja sie gorne czerwone

przez caly czas pala sie (gorne czerwone) swiatlem o polowe mniej intensywnym niz normalnie .. elektryk powiedzial, ze dostaja polowe napiecia .. a przy wcisnieciu stopu dostaja pelna dawke 12V ..

i tyle .. moga swiecic - mnie nie przeszkadzaja a i innych nie oslepiaja bo nie jest to na tyle jaskrawe swiatlo ..

problemem moze byc sumerycznie - 4 zrodel swiatel postojowych z tylu .. ale i passek w tych okraglych (balwankowatych) lampach ma 4 postoje .. wiec tez luz ..

Opublikowano
czyli jak mam to rozumiec? da sie zrobic tak zeby dól swiecił takze w lampie w klapie jak w orginale?
Opublikowano
tak da się +puszczasz od podświetlenia tablic, tam gdzie jest światło przeciw mgielne dajesz żarówke z dwoma plusami(5w 21w) do 5w idzie prąd z oświetlena tablicy a do 21w normalnie od przeciwmgielnego po drugiej stronie dokładasz dodatkow żarówke rozwierczasz ten plastik co powina być osadzona żarówka podłanczasz plusa i to wszystko