Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś coś podpowie mi odnośnie telefonu. Mam bmw 750i z 96 roku i chciałbym uruchomić telefon, kupiłem karte startową w sieci PLUS, nie wyłamywałem jej tylko całą włożyłem do czytnika pod telefonem. Probowałem na wszelkie sposoby ale nic z tego nie dziala.

Czy to jest uzależnione od sieci, mozliwe to? Czy cos zrobilem nie tak?

Z gory dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

A mógłby mi ktoś łopatologicznie napisać gdzie jest centrala w bagażniku? Mniemam, że gdzieś w okolicach zmieniarki i navi, ale jakoś nie mogę wydedukować gdzie dokładnie.

Dzięki.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

musisz otworzyć to cosie skąd masz dojście do żarówek i stanąć na głowie albo od razu wywal tapicerkę :D bo dojście i tak jest masakra! jest czarna wąska i wysoka blisko karoserii, od razu poświeć latarką bo nawet w dzień nie dojrzysz! na jej szczycie masz szczelinę jak do karty kredytowej wkładasz dużą SIM- nie wyłamaną ze starteru tylko całą czipem do Ciebie.

Dodam że jest częściowo zasłonięta czymś tam dużym zapewne czymś ala wzmacniaczem lub centralką od TV... Nie wiem skupisz się to dojrzysz. AHA uważaj jak będziesz ściągał tą tapicerkę aby jej nie przerwać w najcieńszych miejscach jak np otoczka navi itd. bez obaw jest wciskana nie przykręcana itd nie ma tam chyba nawet żadnego zatrzasku.

Mi nie działa ;/ nie wiem czy mam centralkę rozwaloną czy odłączoną bo poprzedniemu właścicielowi zepsuła się zmieniarka i jest od innego modelu trochę większa ale poradziłem sobie z jej wciśnięciem gdzieś tam... podejrzewam że przy odłączaniu starej mógł ktoś wyszarpnąć wtyczkę czy coś takiego. Ale nie chce mi się nic przy nim ryć :D czekam na pierwsze słoneczko wiosenne które natchnie mnie do mojego ulubionego grzebania przy samochodzie ;]

Opublikowano
A mógłby mi ktoś łopatologicznie napisać gdzie jest centrala w bagażniku? Mniemam, że gdzieś w okolicach zmieniarki i navi, ale jakoś nie mogę wydedukować gdzie dokładnie.

Dzięki.

dojscie jest h.. ale jest

po lewej stronie -

- odpinasz klapke zasłaniająca zmieniarke i dojscie do lamp

- nic nie świec - tylko wkładasz palca - grzebalca i macasz -(czyli przypominasz sobie czasu pierwszych imprez damsko-męskich :) jest to tylko JEDYNY element który ma szczelinę od góry -

- wkładasz cała kartą SIM

- działa

bardziej prosto wytłumaczyc sie nie da :)