Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również nie mogę narzekac na swojego compact'a. W ciagu 2,5 roku zrobilem 50 tys. km i w tej chwili autko ma 274000 na liczniku i dalej jezdzi bez wiekszych problemow. Rzeczy ktore od momentu zakupu wymienilem to:

- rozrusznik ok. 300zł razem z robocizną

- napinacz, pasek wielorowkowy oraz rolki - 350zł

- poduchy pod silnikiem oraz skrzynią - 370zł (jezeli ktos moze sie wypowiedziec to proszę o ocenę czy to duzo czy w normie gdyż za 4 poduchy i robocizne troche mnie cena zastrzeliła a wymienialem to niedawno temu)

- płyny i filtry ekspoatacyjne

- hamulce tył (tarcze+klocki) 280zł

- mechanizm szyb bocznych (standardowa choroba e36 a w lato można się bez tego usmażyc)

- zderzak m-pakiet tył 590zł (to mozna pominac gdyż to udziwnienie na własne zyczenie:))

i to mysle by bylo na tyle z tego co mi do glowy przychodzi także tak jak juz wczesniej kolega miki1406 wspomniał ze jezeli co jakis czas nie wpakujemy w samochod troche kaski to nie ma sie co dziwic ze odmawia posluszenstwa. Szkoda tylko ze tak daremnie trafiłeś z tym samochodem :(