Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie dotyczy E46 2003 po lifcie jak zdemontowac przedni zderzak,gdzie są sruby mocujące.Prawa strona pusciło jakies mocowanie po spotkaniu z krawężnikiem.
Opublikowano

Jak widze takie typtanie w TYM dziale to mi sie cisnie niezła wiazanka epitetów w kierunku takiego ludzia jak Ty..............Facet nim nawalisz tu jak psisko na chodnik poczytaj troche do czego ten dział jest. Ile mozna .......tlumaczyc , nie dziwie sie , ze gadaja na tych z bmw jak sie nawet nie potrafia zachowac na swoim podworku.

raportuje do moda- karac karac i jeszcze raz wywalac z forum !!!!

Opublikowano
Jak widze takie typtanie w TYM dziale to mi sie cisnie niezła wiazanka epitetów w kierunku takiego ludzia jak Ty..............Facet nim nawalisz tu jak psisko na chodnik poczytaj troche do czego ten dział jest. Ile mozna .......tlumaczyc , nie dziwie sie , ze gadaja na tych z bmw jak sie nawet nie potrafia zachowac na swoim podworku.

raportuje do moda- karac karac i jeszcze raz wywalac z forum !!!!

Dobra pomyliłem działy bo w pospiechu ale może jakas odpowiedz?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Paweł Sitek- zaraportowałeś :arrow: świetnie :cool2: ale po co ta cała dalsza litania??? :duh: Chciałbym przypomnieć forumowiczom, że od zwracania uwagi są Modzi a nie poszczególnie forumowicze, będzie tylko prowadzić takimi uwagami do zaogniania konfliktu a przecież nie o to chodzi.....

A wątek przenoszę do działu serii 3. I na przyszłość do autora- poprawnie tytułuj wątki :!: Pamiętaj o znacznikach serii :evil: :evil:

pozdrawiam

Paweł