Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Zauwarzylem u siebie od jakiegos czasu ze jak zapale go to czsami mi ladnie reaguje na gaz szybko przyspiesza,i ladnie na obroty wchodzi.... A czesciej sie zdarza ze jest taki "mulny" od czego to zalerzy?? jakiegos sterownika np. Turbiny?? prosze o pomoc....

Pozdrawiam

Było e36 318 z 92r. M-technic . Piekna maszyna i bez awaryjna z 340tys.km:D
Opublikowano
pod kompa podpinałeś :!: :!: może wtrysk sterujący :?: podepnij pod kompa może coś pokaże :cool2:
Opublikowano
No wlasnie kolego bylem niedawno u mechanikai podpinalem pod kompa. Silnik niewykazywal zadnych bledow... Bylo wszystko OK:) Bylem w servisie DIZLA! Powiem szczerze ze jezdzilem nie dawno 2,5 tds i na 3 wyciagnol tyle samo co moj 120km/h :D
Opublikowano
2.5 ma 6 cylindrów a 1.7 ma 4 cylindry i jest wielka różnica :!:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego czemu zakładasz 4 tematy i piszesz w nich o tym samym praktycznie :duh:

Przyczyną Twoich 3 problemów jest prawdopodobnie jedna usterka.

Musisz robić śmietnik z forum !!!!

Opublikowano
to ta jedna ustarka to co to niby jest :?: :?: :?: jestem nowym uzytkownikem i przepraszam jesli cos zle robie
Opublikowano
Miałem kolego coś takiego samego. Jak sprawdziłem to okazało sie że wężyk od podciśnienia sterujący Turbo był już stary i jak sie rozgrzał to zaciskało go podciśnienie i Turbina sie nie załanczała. Wymieniłem wszystkie wężyki , ale nie orginalne tylko dałem paliwowe zbrojone i ponad prawie roku nie miałem już więcej problemu z tym. :D