Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu poszukuję prawej lampy Bosch bez soczewki, ponieważ mam taką igiełke lewą... ale nie udaje mi się to.

Dlatego doszedłem do wniosku, że czas kupić dwie takie same lampy. Teraz pytanie do was, w jakie lampy zainwestować?? czy warto kupować np depo albo fk z ringami?? oczywiście kierunki osobno bo to wiadomo:D czy może olać to i kupic zwykłe lampy bez żadnych "bajerów"??

Opublikowano
Moje zdanie to: kupić oryginalne ZKW z soczewką rozebrać wyczyścić i będą jak nowe
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano

Witam

Ja u siebie mam zamontowane lampy depo i generalnie mogę je polecić, jestem bardzo zadowolony, polepszyło się oświetlenie drogi oraz w pewien sposób samochód się "odmłodził" . Poszukaj na forum tematów związanych z lampami przednimi, bo jest ich dużo, przewijają się tam również opinie odnośnie zamienników itp itd. Tak więc miłej lektury :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano
no tez nad tym myślałem... ale ja mam rocznik 97 i orginalnie nie montowali już soczewek...

Montowali w anglikach do końca produkcji - można je bezproblemowo "przestawić" na europejskie. Pzdr

było:

e30 2,0i touring /e30 1,8i coupe /e30 2,5i sedan / e36 323i coupe / e39 523i sedan / e39 525i

Opublikowano
Witam ja niedawno założyłem lampy depo z ringami i jest bardzo zadowolony do tego ksenon 6000k widoczność na drodze wzorowa a auto nabrało przy tym wyglądu
Opublikowano
Ja w swoim sedanie wymieniłem na soczewki oryginalne bosh z angola oczywiscie po przerobce na europejskie (5 min roboty) i super swieca na dodatek byly w nich jeszcze jakies angielskie zarowki ala xenon dajace bardzo mocne białe światło i za dwie dałem 100zł bo sprzedawczyni nie wiedziała że da sie przerobic na europejskie ;D