Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Człowieku chodziłeś do szkoły ? Wydaję mi się ze podstawowa jest obowiązkowa. Gramatyka , ortografia obowiązuję wszystkich. Tutaj nie ma co olewać.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żadne ALFA ROMEO nie może się równać z BMW i niemożecie się z tym pogodzić dajcie sobie spokuj z tak głupim tematem,zaraz się pojawią następne tematy np MERCEDES CZY BMW tak się przezbywacie jak dzieci w przedszkolu.NIKT WAS NIE ZMUSZA DO JAZDY BMW sprzedajcie i kupcie sobie HONDY albo ALFA ROMEO i temat zamknięty. Z waszych odpowiedzi to się można nieżle pośmiać Niespotkałem się z innymi FORAMI marek samochodów co by takie dłupoty wypisywały na soim FORUM o swojej MARCE :D

SKOŃCZYŁEM ŚREDNIĄ SZKOŁĘ ŻEBY NIE BYŁO

Opublikowano

Raceboy- mam 320 d :D z tego co widze masz pojecie o motoryzacji i przede wszystkim o tym co piszesz wiec napewno wiesz czego oczekuje :D moja ma 136 km chetnie bym to podwoij i zalal benzyna :wink: chce szybkie i bardzo zrywne auto.nie ma co sie oszukiwac az taka igla nie musi byc.to ma byc wekendowka :P raz na jakis czas moze lyknac powiedzmy te 15-20 l.a to ze bmw sa najlepsze to nie jestem az tak przekonany.a mercedes czy bmw to bym sie bardzo powaznie zastanowil .

co jest glupiego w rozwazniu kupna 2 roznych marek?glupie moze byloby skupienie sie slepo na jednej.?

a co do buractwa w bmw -naogladaja sie jak skalpel smigal beemka i mysla ze sa gagsta.

Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano

Nie widac.

Zdrowy CRX polknie ciebie i twoje 325 na sniadanie kolego.

Moderatorzy, PLEASE WAKE UP!!

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

weźcie go zbanujcie, bo co jakiś ciekawszy wątek z porównaniem aut, to ten ignorant wyskakuje ze swoim objeżdżającym wszystko w zasięgu wzroku JedenOsiem....

Daj człowieku poczytać normalnych wypowiedzi i nie mieszaj w konkretnych podpowiedziach.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano (edytowane)

Poziom dyskusji jak na forum marki mojego poprzedniego auta...

Za 15 tyś zł to poleciłbym Ci mocno poszukać wśród tych modeli, bo jak do zabawy to oba modele się nadają, kwestia gdzie się będziesz częściej bawić, na tor fajnie byłby tył, do miasta GTV może być ciekawą opcją.

Czytając ten "temat" dowiedziałem się m.in. że Honda ma najszybsze i najlepiej prowadzące się auta, Alfa Romeo jest niedościgniona(auta ma fajne, ale topowe modele mocno odstają od konkurencji np. Brera ma się słabo do Z4 Coupe czy TT-ki), a BMW to auto dla buractwa i do tego strasznie słabe. Ehh ludki śmierdzi mi to zwykłą prowokacją, dajcie sobie spokój bo jeden przez drugiego coraz bardziej się kompromituje.

s2power CRX z wiadrem z tyłu i naklejką PAJONIER daje ponoć radę nowemu M3 więc....

Każdy ma swoje jakieś poglądy, ale najeżdzacie na kolege że zapatrzony na BMW, a sami chwalicie Honde albo AR, więc o co chodzi? Wy możecie i się zgadaliście w 3 a on nie może? Każdy jeździ tym co lubi, masz inne poglądy to szanuj drugiego, po co agresja... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, pozdrowił

Edytowane przez Vercef
BMW i wszystko jasne...
Opublikowano
Żadne ALFA ROMEO nie może się równać z BMW i niemożecie się z tym pogodzić dajcie sobie spokuj z tak głupim tematem,zaraz się pojawią następne tematy np MERCEDES CZY BMW tak się przezbywacie jak dzieci w przedszkolu.NIKT WAS NIE ZMUSZA DO JAZDY BMW sprzedajcie i kupcie sobie HONDY albo ALFA ROMEO i temat zamknięty. Z waszych odpowiedzi to się można nieżle pośmiać Niespotkałem się z innymi FORAMI marek samochodów co by takie dłupoty wypisywały na soim FORUM o swojej MARCE :D

Zbulwersował się i nie wiadomo o co? :mrgreen:

Widzisz... są na tym forum też tacy którzy poza BMW mieli również inne marki i wiedzą że na e36 świat się nie kończy.

Kiedy pojawia się ciekawy wątek "BMW czy XXX?" można sie swobodnie wypowiedzieć i jest fajnie... każdy ma inne doświadczenia z różnymi markami i chce doradzić...

A ty jesteś przekonany że twoje BMW jest najlepsze na świecie i nic się nie może z nim równać... Spoko.. może i jest... ale co ty masz za problem że bulwersujesz się jak ktoś pisze o innych markach i musisz sie dowartościowywać takimi postami jak ten wyżej?

Kupiłeś BMW żeby leczyć kompleksy?... bo zawsze wszyscy mówili że jest najlepsze to musiałeś mieć? Wkurzyłeś się bo jacyś źli panowie zamiast założyć wątek: "Kupuje sportowy wóz - wybrać czarne czy zielone e36?" piszą że można kupić alfe albo honde bo też są fajne? Ogarnij się...

Nadszedł już ten czas Ty dobrze o tym wiesz.

Bierz ile chcesz, tylko zaloguj się - WWW.OTWARTAPESTKA.INFO :)

Opublikowano
Co do hondy civic z vtec'iem 160km to w ładnym stanie, nie posklejane z 3 do 15 tyś jest nie do kupienia. Ja swoją sprzedałem za więcej - '98, 100tkm oryginalnego przebiegu. Poza tym w Europie raczej mało się najmocniejszych hond sprzedawało. Fakt faktem, że 2gi bieg kończył się przy 110km/h a 3 przy prawie 160 i dzięki takiemu zestopniowaniu skrzyni auto nadawało się świetnie do sprintów. Hondy są doskonałe jeżeli chodzi o silnik i skrzynie biegów do tego dzięki niskiej wadze w swojej kategorii pojemnościowej b.żwawe. Widzę że honda by Ci pasowała z tego co mówisz, pamiętaj tylko że kupienie civica z tego zakresu cenowego bez b.poważnej historii blacharskiej to cud. Może pomyśl o Saxo VTS? Fajne auto z doskonałym prowadzeniem i niezłymi osiągami. Może Lancia Delta turbo z ok. 95 roku? Zostanie dużo na naprawy, a auto będzie dość sprawne. Szkoda że odrzucasz audi - tam tez byś coś znalazł.
Opublikowano

darek K Jakbyś mógł się uspokoić to było naprawdę miło ... Nie unoś się tak bo dla innych honda może byc lepsza od BMW . To jest forum i każdy ma swoje zdanie . A co do błędów to naprawdę mógłbyś się trochę poprawić.

A co do kolegi chemik666 to naprawdę daj sobie spokój z tymi bezsensownymi porównaniami. To jest forum BMW więc i tak większość poleci Ci BMW.

Temat zamykam bo takich głupich porównań już było dosyć

Pozdrawiam,

Tomek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.