Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym siędowiedzieć ile moze wynieść naprawa urwanego łańcucha w IS-e ? gdyż mam do kupienia ładne tanie coupe ale ma wlasnie ten defek...
Opublikowano

Jak znam życie to urwany łańcuch to najmniejszy problem.

Pytanie jakie szkody w silniku, myślę że może Cię czekać poważny remont silnika i nowy rozrząd.

Pytałeś się co się stało, że urwał się łańcuch? Może ma milion kilometrów?

Opublikowano
z tego co mi napisal to glowica dom wymiany ale dlaczego sie urwal to nie wiem...
Opublikowano

Łańcuchy nie urywają się od tak sobie, to raczej bardzo trwały element.

Zadzwoń do jakiegoś warsztatu i zaputaj ile kosztowałoby przywrócenie silnika do życia po takim przypadku.

Wszystko zależy ile chce za ten samochód i ile może koztować naprawa.

Myślę, że jeśli na początku wyjdzie tanio to końcowy rozrachynek będzie taki jakbyś kupił sobie samochód nie uszkodzony.

Opublikowano
Łańcuchy nie urywają się od tak sobie, to raczej bardzo trwały element.

Zadzwoń do jakiegoś warsztatu i zaputaj ile kosztowałoby przywrócenie silnika do życia po takim przypadku.

Wszystko zależy ile chce za ten samochód i ile może koztować naprawa.

Myślę, że jeśli na początku wyjdzie tanio to końcowy rozrachynek będzie taki jakbyś kupił sobie samochód nie uszkodzony.

Kolega dobrze mówi najlepiej to sobie odpuścić cos takiego bo remont moze sporo wiecej wyniesc niz jakbys kupil sprawny samochod

Opublikowano
Wlasnie ze jesli auto jest w dobrym stanie i tylko to jej dolega i dobrze utargujesz i lubisz majsterkowac to wez ja i nawet jakiegos udanego swapa zrob. Ja w sojej piatce tez wymienialem silnik po urwanym pasku i to w holandii. za silnik dalem 300euro i jest git. Silnik m40 beta 518i
Opublikowano
Jeśli to ładne coupe to może warto sie jemu przyjrzeć.A tego silnika chyba nie warto remontować.Drugi możesz kupic za ok 1.5tyś ale w jakim stanie to też zagadka...A co do samochodu to nawet sie nim nie przejedziesz aby sprawdzić zawieche,dyfer.Wszystko można naprawić tylko czasem szkoda nerwow i kasy...