Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiem szczerze że autko wygląda bardzo agresywnie,ale to mi się podoba!!!!!! :mrgreen:
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
paskudna jest :?

Za to może nie będzie brylować w plebiscycie na "najbardziej gejowskie auto" jak jej poprzedniczka :D

Primator
Opublikowano
Mi się tam Z4 bardzo podoba - nawet przez chwilę miałem chęć takową zakupić - jednak wygrał rozsądek a z nim seria 1 ;) - chociaż pewnie jakby w tych cenach co roadster dostępne były coupe to jeździłbym Z4 :)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
Elegancka :cool2: :roll2:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
A czy tył nie przypomina wam troche Porsche Boxter?

Przypomina szostke, a oba te samochody przypominaja troche Porsche :)

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
A czy tył nie przypomina wam troche Porsche Boxter?

tak szczerze to jak zobaczyłem zdjęcia tyłu to 1sze skojarzenie... nowe Sirocco!

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
Podoba mi sie nowa z`tka , ogolnie to wogole ta nowa seria BMW mi się podoba . F01 i teraz to :) zobaczymy jaka bedzie nowa piątka :)

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
z przodu podobna trochę do zaniechanego projektu CS :cool2:

Dokładnie zrobili to maxymalnie. Ciekawe jaka musi być kobieta która go zaprojektowała ;> :norty:

Ps. szkoda że CS się skończy na prototypie bo zapowiadał się MEGA!

Opublikowano
Ostro i agresywnie. Budzi pożądanie i respekt. Widać od razu że auta kosztują majątek i są warte wszystkiego takie powinno być BMW świetnie się będą prezentowały nowe serie mam nadzieję że będzie mnie kiedyś stać aby się kulać taką nowiutką bumą ;]