Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Daje kolegom dzialajacego linka do najnowszej mapy

:dance: Dziala, bo od 3 dni mam na kompie. Problem jest w tym, ze 3 plyty wypalilem i jeszcze nie potrafie tak, by chodzila, ale od czego sa problemy...? By je rozwiazywac;) he he

BMW Road Map Europe Prof 09-1

http://thepiratebay.org/torrent/4510506/BMW_Road_Map_Europe_Professional_2009-1

KORZYSTASZ Z WIEDZY BMW KLUB POLSKA? PODZIEL SIĘ WIEDZĄ Z KLUBEM !
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wypal na VERBATIMIE - R DL double layer programem IMGBURN x1 prędkość z weryfikacją zapisu .Wkładasz nagrana płytke pojawia się nowa wersja itd . wykładasz kluczyk i czekasz ponad 5 min. A potem pozostaje wpisac cel .

Powodzenia !!

Opublikowano

Witam

Mam E61 z Navi professional i wlasnie dostalem nowa mape 2009-1 i jak wkladam do napedu i wchodze w Menu Nawigacji pojawia sie komunikat po niemiecku typu : Prosze czekac 5 minut i dokonac restartu - mniej wiecej cos takiego, czekalem ponad 5 minut i nic sie nie dzieje a komunikat wyswietla sie dalej. Co trzeba zrobic ? jak zrestartowac ?

PS

Poprzednia wersja na 2008-2 dziala bez problemow.

Chcialbym zrobic kopie wersji 2009-1 i jej używać a oryginał trzymać w pudelku aby nie ulegl zniszczeniu i porysowaniu. Jakim programem najlepiej zrobic kopie i na jakiej plycie i jaka predkoscia wypalic ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam! Daje kolegom dzialajacego linka do najnowszej mapy

:dance: Dziala, bo od 3 dni mam na kompie. Problem jest w tym, ze 3 plyty wypalilem i jeszcze nie potrafie tak, by chodzila, ale od czego sa problemy...? By je rozwiazywac;) he he

BMW Road Map Europe Prof 09-1

Czy mógł by mi ktoś napisac, skąd moge wziąść najnowsza mape do nawigacji mk2 na cd? Z góry dzieki :)

Opublikowano
Witam tez byłbym wdzięczny za jakis namiar na najnowszą wersje na cd do MK2 Ja posiadam jeszcze z przed póltora roku starszą wersję którą moge oczywiscie udostąpnić jeśli ktos reflektuje
Opublikowano
Witam

Mam E61 z Navi professional i wlasnie dostalem nowa mape 2009-1 i jak wkladam do napedu i wchodze w Menu Nawigacji pojawia sie komunikat po niemiecku typu : Prosze czekac 5 minut i dokonac restartu - mniej wiecej cos takiego, czekalem ponad 5 minut i nic sie nie dzieje a komunikat wyswietla sie dalej. Co trzeba zrobic ? jak zrestartowac ?

PS

Chcialbym zrobic kopie wersji 2009-1 i jej używać a oryginał trzymać w pudelku aby nie ulegl zniszczeniu i porysowaniu. Jakim programem najlepiej zrobic kopie i na jakiej plycie i jaka predkoscia wypalic ?

Zrób obraz płyty iso (Nero, MagicISO), pousuwaj niepotrzebne pliki językowe i całość zmieści się na zwykłej dvd, bo często ciężko jest nagrać na dvd dl.

Opublikowano
Sciagnalem ale nie moge otworzyc. Pojawia sie komunikat ze system Windows nie moze otworzyc pliku bo nie wie w jakim programie zostal utworzony :cry: Plika ma tylko 63,3kb ?
Opublikowano
Witam

PS

O ile pamietam to komunikat jest taki, zeby wylaczyc na 5 minut system, sam sobie zrobi upgrade i reset. Mozesz wlozyc plyte i zgasic autko.

Opublikowano

Witam!

Proszę bardzo na CD do MK1, MK2, MK3, MK4

Polska, Czechy, Słowacja, Litwa, Łotwa, Estonia, Słowenia i Chorwacja na CD

http://rapidshare.com/files/155834163/NAV_DB.part1.rar

http://rapidshare.com/files/155846443/NAV_DB.part2.rar

http://rapidshare.com/files/155895987/NAV_DB.part3.rar

http://rapidshare.com/files/155895982/NAV_DB.part4.rar

Pozdrawiam

Opublikowano

Wiem kolego Macznik, ale kilka postów wyżej ktoś się pytał o CD więc podałem.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wiem kolego Macznik, ale kilka postów wyżej ktoś się pytał o CD więc podałem.

Pozdrawiam

Tak, ale jeśli ktoś zaśmieca forum to nie znaczy że Ty masz postępować podobnie... O wersji High jest wystarczająco dużo tematów.

...

Opublikowano

Całkowicie się z Tobą zgadzam, ale sam widzisz, że wielu osobą nie chce się przeglądać forum i pytają gdzie popadnie.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy na płycie 2009-1 Polska jest znacząco poprawiona w stosunku do poprzedniej wersji?

Pytam, bo nie wiem czy warto wydawać 500 zł na upgrade (mam oryginał z 2008 z pierwszą mapą Polski)

Pozdrawiam

tomek...

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Czy na płycie 2009-1 Polska jest znacząco poprawiona w stosunku do poprzedniej wersji?

Pytam, bo nie wiem czy warto wydawać 500 zł na upgrade (mam oryginał z 2008 z pierwszą mapą Polski)

Pozdrawiam

tomek...

A o jaką wersję pytasz?

Opublikowano

A o jaką wersję pytasz?

Tak jak w wątku.

Mam DVD Professional 2008-2 z mapą Polski.

Zastanawiam się nad DVD professional 2009-1.

Pozdrawiam

tomek...

• Moderatorzy
Opublikowano

A o jaką wersję pytasz?

Tak jak w wątku.

Mam DVD Professional 2008-2 z mapą Polski.

Zastanawiam się nad DVD professional 2009-1.

Pozdrawiam

tomek...

To jest spora zmiana na +.

Opublikowano

Hej,

Jest dużo więcej i przynajmniej nie ma dwóch rodzai 09-1 jak było z 08-2 Professional z Polską i bez.

Opublikowano
Według mnie różnice są niewielkie, na pewno mniejsze niż spodziewałem się za taką kasę. Nadal niektóre obrzeża wawki są szare. Z drugiej strony pewnie kupię 09/02. pozdrawiam
Opublikowano

Hej,

100% pokrycia wiadomo, że nie ma i na 09-2 jak wyjdzie na pewno też nie będzie. Najważniejsze, że chociaż jest to a nie jak z nawigacja Business do której nie ma mapy Polski.

Opublikowano
Koledzy słuchajcie, miałem na kilka dni oryginał 09-1 Professional. Zrobiłem obraz Alcoholem 120% oraz UltraISO. Nagrałem je na płytki Verbatim DVD-DL. Prędkość najmniejsza x2. Ale próbowałem odpalić ją w E60 535d 2005r. Nie czyta. Usuwałem też języki żeby nagrać na zwykłą DVD, nie czyta... Poprostu nie widzi płyty. Co robie źle? Może płyta ma jakiś plik bootowalny jak Windows? O co w tym chodzi?

Pozdrawiam,

Maks