Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wielkie dzięki, szukałem na tym forum ale nie znalazłem. jeszcze raz dziękuję :cool2:
Opublikowano
Wielkie dzięki, szukałem na tym forum ale nie znalazłem. jeszcze raz dziękuję :cool2:

proszę bardzo :)

sposób sprawdzony, ja tak kasowałem sobie filtr przeciwpyłkowy.

Opublikowano
czy skasowanie oznacza automatycznie,ze pojawia się ponownie "pełna" wartośc przebiegu do nastepnej wymiany?

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
czy skasowanie oznacza automatycznie,ze pojawia się ponownie "pełna" wartośc przebiegu do nastepnej wymiany?

tak, dla kazdej inspekcji jest zaprogramowany czas/przebieg ktorego nie da sie zmienic (chyba)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

no i inspekcja zresetowana :cool2: + olej + mikrofiltr + płyn hamulcowy :twisted: ale zastanawia mnie jedno po przeoczeniu tego momentu wchodza te "kwiatki" niemieckie, i zastanawia mnie pozycja 1.03 (chyba) tam gdzie jest napisane "K-ZAHL W/T nie wiem co te liczby znaczę u mnie ta pierwsza liczba jest większa od drugiej o jakieś 2 k, nie mam pojęcia co to jest ? :|

btw pozycja 2.00 KI-Test ...awesome prawie jak w lexusie :dance:

Opublikowano

panowie o panie(jeśli są),

mam pytanie i prośbę do was :modlitwa: , czy mógłby się ktoś z was pofatygować i sprawdzić w swojej 1 czy pozycja 1.01 powinna odpowiadać stanowi licznika, nie daje mi to spokoju, :duh:

dokładnie czy K-ZAHL W/T xxxx/xxxx gdzie to xxxx to będzie stan licznika widoczny podczas normalnej jazdy autem

link niżej jak to wygląda

http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus?t=anon

wiem co znaczy słowo 'wirklich' i 'true' ale chce żeby ktoś to potwierdził :o

z góry dziękuje

pozdro

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam, Jestem użytkownikiem 1-er 120i, też mam ten problem (jak w temacie), natomiast podany link już nie działa, więc, gdyby ktoś z forumowiczów zechciał pomóc... Dzięki. Pozdrowienia. maarq