Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I stało się... nie uszczelka, nie pompa, a... pęknięta głowica, najczarniejsza wizja ;( Czy wie ktoś gdzie tanio kupić używaną, dobrą głowicę do E36 318is??? Szukam i szukan i nigdzie nie ma ;( Auto idzie do sprzedania, kupiłem okazyjnie Hyundai'a Lantre z 2000 roku za 600euro, więc BMW idzie na opych ;(
Life is simple. Make choices and don't look back... zwłaszcza z BMW ;)
Opublikowano
Głowice do iesa są chodliwe,cięzko znależć a jak sa to drogie,po 800-1000zł!przeglądając forum widze ze twoje auto jest dośc kłopotliwe.Obyś z nowym nabytkiem miał mnierj przygód :cool2:
Opublikowano
bardziej opłaca Ci sie kolego pospawać ta głowicę..to kosztuje ok700zł.i masz pewniaka że jest dobra a jak kupisz używaną to nie wiesz nawet w jakim jest stanie bo pęknięcie na głowicy jest prawie nie widoczne.
Opublikowano
Kolega zbysiek ma racje najlepiej zaspawać to jest wtedy pewne bo nie wiadomo co sie kupi za używkę może była już po kilku plantowaniach. To jeszcze zależy jaka masz, czy aluminiowa czy żeliwną jeśli żeliwna to rzadko gdzie spawają na pewno robią w Gliwicach firma POLOK WELDING Piotr Polok (instytut spawalnictwa), a co do aluminiowej to na pewno łatwiej idzie kogoś znaleźć kto zaspawa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Facet rezygnuje z BMW dla jakiegoś hujdaja a wy mu doradzacie? :cry2:

Ja bym naprawił i zostawił dla siebie.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!