Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś na tym forum jest w stanie mi pomóc ? Chodzi mi o menu w jezyku polskim,czytałem już na tym forum pare pstów w tej sprawie robie wszystko według opisów, wszystko sie wgrywa, pasek postepowania idzie po skończeniu wyciągam płyte robie OK, resetje sie i nadal zostają języki niemiecki, włoski i francuski, a miałem włoski przetłumaczony na polski . Co robić? prosze bardzo kogoś o jakiś odzew :) (a wiem że napewno sa tutaj specjaliści od tego tematu)tylko czy chcą dzielić się swoja wiedza i umiejętnościami:) Mam bmw e46 MK4 wgrany soft v31. Czekam na jakąkolwiek odpowiedź. Pozrawiam
Opublikowano
Dzięki bollo za odzew, wgrywałem już starsze wersje i później nowszą z przerobionym językiem i nadal nie widzi polskiego, cos chyba musze robić nie tak, niewiem na czym polega knyf:) :P :) :P
Opublikowano
Moi drodzy czy nikt juz na tym forum nie siedzi, nikt nikomu nie podpowiada, nie dzieli się swoja wiedzą, nie dostałem zadnej konkretnej podpowiedzi.Jestem zawiedzony :( Czekam jeszcze , może ktoś sie zlituje i pomoże w biedzie :D Pozdrawiam
Opublikowano

witaj

musisz mieć źle wgrany soft.

Ja nie dysponuje softem V 31 gdyż mi ten soft wgrał ludek za kasę ,ale na małym wyświetlaczu 4/3 czytnik MK 4 działa mi OK i też zamienił mi język włoski na polski.i działa mi nawet panoramiczny widok 3D

dm
Opublikowano
witaj! dzieki za podpowiedź ale żeby wiedzieć w jakich plikach się to zmienia :P Tzn. pod włoskim masz teraz polski?Pozdrawiam :D Chociaż ktoś się odezwał bo myślałem że jest to forum dla samych milczków :P :P hehe
Opublikowano
Witam!mam pytanie czy wie ktoś jak zrobic widok 3D w navi, mam mk4 i wgrany soft v32, słyszałem tez o ukrytych dodatkowych funkcjach tylko nie wiem jak to zrobić ponoć trzeba przytrzymać przycisk przez ileś tam sek. czy jest to prawda ??
Opublikowano

wchodzisz w ustawienia tj MENU=> settings...

i jak tam wjedziesz to musisz nacisnac przycisk MENU i caly czas go trzymac az Ci sie pokaze kolejne menu :) pozniej zjezdzasz na sam dol i masz takie cos jak Perspective :) i to musisz zmienic :)

pozniej wchodzisz w NAVI.. wlaczasz mape.. i zmieniasz pokazywanie mapy.. na perspective 3D...

Opublikowano
Witaj dajmon, dzięki za podpowiedź musze to zrobić , dam znać jak poszło :P szukam jeszcze mapy z polską bo mam starą BMW Road Map Europe(high)DVD 2004-2 ale tam nie ma polski:)jeszcze raz dzieki i trzymaj się Powodzenia :nienie:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
czytałem już na tym forum pare pstów w tej sprawie robie wszystko według opisów, wszystko sie wgrywa, pasek postepowania idzie po skończeniu wyciągam płyte robie OK, resetje sie i nadal zostają języki niemiecki, włoski i francuski, a miałem włoski przetłumaczony na polski . Co robić? prosze bardzo kogoś o jakiś odzew :)

Żeby na stałe zmienić język BC/navi potrzebujesz kogoś kto posiada choćby działającą INPĘ lub PaSoft'a 1.4 lub DISa. W module navi, trzeba wywołać odpowiednią funkcję ładowania innych języków, i kiedy wyświetli się stosowny komunikat, dopiero wrzucić płytkę z aktualizacją softu - która wgra stosowny język (na stałe, tzn. po odpięciu akku już tak zostanie).

Nie polecam do tego celu (choć rzekomo jest tam taka opcja) CarSoft'a, bo to kupa nie program i może Ci popsuć coś na stałe... :)