Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jak w pytaniu.Proszę o jakieś linki,słyszałem że po wpisaniu vin można dowiedzieć sie o rodzaju zawieszenia i nie tylko :mrgreen: Edytowane przez luki e 46
Opublikowano

Pod tym adresem http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi dowiesz się min: jaki masz silnik, oraz ile oleju wchodzi...

Reszta czyli wyposażenie , zawieszenie ... dowiesz się tylko w serwisie. Usługa raczej płatna. Mówie raczej bo kiedyś jak zadzwoniłem , trafiłem na bardzo miłego pana który podał mi wszystko przez telefon.

pozdrowienia

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

• Moderatorzy
Opublikowano
Pod tym adresem http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi dowiesz się min: jaki masz silnik, oraz ile oleju wchodzi...

Reszta czyli wyposażenie , zawieszenie ... dowiesz się tylko w serwisie. Usługa raczej płatna. Mówie raczej bo kiedyś jak zadzwoniłem , trafiłem na bardzo miłego pana który podał mi wszystko przez telefon.

pozdrowienia

Usługa rozkodowania wyposażenia jest bezpłatna.Udzielają informacji nawet na e-mail.

Opublikowano
Usługa rozkodowania wyposażenia jest bezpłatna.Udzielają informacji nawet na e-mail.

To ja poproszę tego maila , na którego mam wysłać prośbę o rozkodowanie.

Czytałem dużo postów na ten temat i pierwsze słyszę :shock:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

• Moderatorzy
Opublikowano

To ja poproszę tego maila , na którego mam wysłać prośbę o rozkodowanie.

Czytałem dużo postów na ten temat i pierwsze słyszę :shock:

Napisz do jakiegokolwiek autoryzowanego serwisu BMW.Ja pisałem do Foty i odpowiedź dostałem natychmiast.Nie dawno było o tym na forum......