Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy piszecie. W Warszawie takie E60 stoją co druga ulica i nikt ich nie rusza.

Poza tym ja nie mam zamiaru ułatwiać życia złodziejom i pisać im bzdurnych kartek, a tym bardziej zostawiać kluczyków w widocznym miejscu. Ale wcale bym się nie zmartwił gdyby ukradziono mi ten samochód.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Co wy piszecie. W Warszawie takie E60 stoją co druga ulica i nikt ich nie rusza.

Poza tym ja nie mam zamiaru ułatwiać życia złodziejom i pisać im bzdurnych kartek, a tym bardziej zostawiać kluczyków w widocznym miejscu. Ale wcale bym się nie zmartwił gdyby ukradziono mi ten samochód.

Jaki Ty masz problem? Sprzedaj go i tyle.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
kolega RoboCza woli by skradziono mu E60 bo dostanie masakrycznie duże odszkodowanie - jak kto woli :duh:

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

Opublikowano
kolega RoboCza woli by skradziono mu E60 bo dostanie masakrycznie duże odszkodowanie - jak kto woli :duh:

No tak, tyle że skoro e60 to taki zły samochód (może akurat kolega takiego złoma trafił) to jeżeli nikt nie chce go ukraść to niech sprzeda i tyle. Przynajmniej ja tak to odbieram.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

Ale wy chyba, nie rozumiecie tego co czytacie. Wcale nie uważam, że E60 jest złomem. Nigdziej tak nie napisałem i tak nie uważam. To dobry i solidny wóz. Ma wiele zalet ale i dużo wad i sporo niedociągnięć. Lubię te auto i dobrze się nim jeździ. To tyle. Ale, że ja nie należę do ludzi, którzy podniecają się i cały czas ekscytują BMW a traktuję samochód jak narzędzie pracy.

Niniejszy post dotyczy problemu człowieka, który boi się, że E60 może zostać mu skradzione. Jego strach i jego ból. Ja nie widzę problemu i dlatego uważam, że nawet mogą mi ukraść mój samochód, który często i gęsto stoi w różnych miejscach Stolicy i gdzie nie zawsze jest jasno i przyjaźnie. Jeśli ukradną to z tego powodu nie będę płakał, a będę miał radośc z powodu kupowania innego autka. Ale to daleka droga, aby uważać, że E60 to złom. Proszę nie wkładać w moje usta tego, czego nigdy nie powiedziałem i czego nawet nie myślę. Wasza manipulacja przpomina dziennikarstwo TVN. Oni są tacy sami. Wszystko interpretują na swoje potrzeby nie patrząc na fakty.

Kończąc raz jeszcze twierdzę, że E60 nie jest złomem i jest fajnym autkiem. Ale jeśli mi ukradną to nic wielkiego się nie stanie. Żadna strata.

Opublikowano
bardzo słusznie. Auto nowe samo się kupi i formalności załatwi a będąc na emeryturze czasu mnóstwo, więc co za problem jak auto ukradną (mam takich jeszcze 5, więc wsiądę w inne w razie czego na razie i nie ma problemu?) Ja natomiast cholery bym dostał bo nie mam czasu na takie rozrywki.
PawełH
Opublikowano

taaaa... to może rzeczywiście pogadajmy o TVN'ie ;)

A jeżeli naprawdę jest ktoś, kogo nie absorbuje pilnowanie własnego auta (RoboCza), to może dzięki temu nie przeoczy czegoś, co mogłoby naprowadzić na odzyskanie samochodu tym, którym zależy na nim :?:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=97505

A propos TVN, którego dziennikarstwo też budzi moje zastrzeżenia - przed chwilą usłyszałem tam, że wg jakichś badań okazało się, że Polacy są jednym z najmniej pijących narodów w Europie :duh:

tia...

Pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
[...]przed chwilą usłyszałem tam, że wg jakichś badań okazało się, że Polacy są jednym z najmniej pijących narodów w Europie :duh: tia...Pozdrawiam

A ja tak do końca nie wątpię w te wyniki... Kolega Moderator nie miał chyba okazji widzieć np. szwedzkich żuli, którym nasi do pięt nie dorastają :mrgreen:...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
A ja tak do końca nie wątpię w te wyniki... Kolega Moderator nie miał chyba okazji widzieć np. szwedzkich żuli, którym nasi do pięt nie dorastają :mrgreen:...

hmm... jeżeli pamiętam, Szwedzi plasują się wg tego badania na 3-cim miejscu trzeźwości - czyli o jedno miejsce są lepsi od nas (bo PL chyba na czwartym).

;)

Ale spoko - polska "trzeźwość" to pewnie efekt kryzysu światowego i drogiego $ ;) ;) ;)

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

PL "trzeźwość" a co jakieś święta i akcje "znicz" czy "bezpieczny powrót do domu" to policja zatrzymuje masakryczne ilości kierowców na podwójnym gazie - więc kto tymi pojazdami jeździ??? albo bez prawka jeźdzą albo...

a co do żuli szwedzkich to sie nie wypowiadam bo nie byłem nie widziałem

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

Opublikowano
taaaa... to może rzeczywiście pogadajmy o TVN'ie ;)

A jeżeli naprawdę jest ktoś, kogo nie absorbuje pilnowanie własnego auta (RoboCza), to może dzięki temu nie przeoczy czegoś, co mogłoby naprowadzić na odzyskanie samochodu tym, którym zależy na nim :?:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=97505

A propos TVN, którego dziennikarstwo też budzi moje zastrzeżenia - przed chwilą usłyszałem tam, że wg jakichś badań okazało się, że Polacy są jednym z najmniej pijących narodów w Europie :duh:

tia...

Pozdrawiam

wydaje się to prawdą, nie wiem dlaczego myślisz, że polacy dużo piją :? :| Osobiście piję może 1 wino na rok, moi znajomi więcej, ale generalnie picie ogranicza się do najczęściej raz w tygodniu przy imprezie.

Opublikowano
Dopoki obywa sie bez pyskowania, niech rozmowa idzie w kierunku takim, jakim chca uzytkowicy... Co nie znaczy, ze pisanie na temat jest niemile widziane :8)

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
wydaje się to prawdą, nie wiem dlaczego myślisz, że polacy dużo piją :? :| ....

W to najnowsze badanie nie wierzę tym bardziej im częściej widzę przytulonych czule do ulicznej latarni osobników, którzy wciąż nie potrafią pożegnać się z przedwczorajszym dniem (choć formy bywają różne: leżenie w krzakach, na ławkach, korytarzach hotelu sejmowego, spacer po bardzo krzywej drodze, itd)

O statystykach przytoczonych przez Żug'a akcji "znicz" czy inna "trzeźwość" już nie mówię.

Poza tym, przez wszystkie lata przekonywano nas (moim zdaniem słusznie), że "pijemy" równo i chyba tylko "wschód" jest w tym lepszy. Nie wierzę w szybką poprawę takiego narodu jak Polska, bo Polak jeszcze jakiś czas pozostanie flejtuchem i chamem, który nie potrafi z sobą zrobić czegoś dobrego - co wprost prowadzi do konieczności pochylania się z żalem nad butelką - bo na trzeźwo się nie da.

To nowe badanie to wg mnie taka tania chęć zainteresowania przez TVN widza czymś w rodzaju "tego jeszcze nie było".

Anyway - w tym wszystkim chodziło mi oczywiście o powrót do tematu ;) - a propos parkowania E60 (dotyczy też innych Exx) - uważajcie żeby nie parkować w pobliżu tych szlaków, na których z trudem i poświęceniem odbywa się przeprowadzanie ludzkiej świadomości z jednego dnia do następnego (bądź jednej nieświadomości w drugą).

hej :)

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png