Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie mam pytanko odnośnie lamp diodowych tył,lampy oparte na technologi led.Chcę sie dowiedziec od was jak sie sprawuja,czy sa awaryjne i jak to wygłada na zywo.
Opublikowano
panowie mam pytanko odnośnie lamp diodowych tył,lampy oparte na technologi led.Chcę sie dowiedziec od was jak sie sprawuja,czy sa awaryjne i jak to wygłada na zywo.

Wygląd to jak zawsze kwestia gustu,mnie się osobiście podobają zdecyodwanie bardziej niż seria.

Jakie masz nadwozie ??

Są biało czerwone i wtedy wszystko jest na diodach,diody są większe i jest ich więcej.

lub czerwono-biało-czerwone- w tych kierunek jest na żarówce,reszta na ledach.

U mnie sprawują się bez zarzutu.

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio

Opublikowano
podobno jest różnica w naduszeniu hamulca ,że pali się najpierw led na środku szyby a z opóźnieniem stop w lampach. Kolego zobacz czy ty tak masz bo sam rozważam zakup takich lampek bo na allegro już od 400zł można nabyć takowe.
Opublikowano
podobno jest różnica w naduszeniu hamulca ,że pali się najpierw led na środku szyby a z opóźnieniem stop w lampach. Kolego zobacz czy ty tak masz bo sam rozważam zakup takich lampek bo na allegro już od 400zł można nabyć takowe.

jak kupowałem lampy też o tym czytałem.Faktycznie miało coś takiego miejsce-dokładnie 2 razy po założeniu lamp-tak jakby coś musiało się zgrać,ale potem zapalają się i gasną równocześnie bez opóźnień.

Nie wiem jak spisują się takie lampy za 400 zł,cena raczej zbyt niska by mogło to działać tak jak należy.Osobiście wydałem na tylne lampy ponad 2 razy tyle,wiec na temat tych tańszych trudno mi się wypowiedzieć.

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio