Skocz do zawartości

330xi wady , zalety, opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega zamierza kupić e46 i znalazł takie ogłoszenie : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=682287#682287, prosze wszytskich zorientowanych o opisanie wad zaltet tego modelu a takze opinii o konkretnym egzemplarzu z ogloszenia. Sam nie wiem czy wersja xi to dobry wybór, szczególnieinteresuja mnie opinie użytkownikow tego modelu i zastanawia mnie cena, czy nie jest przypakiem sporo ponizej realnej wartosci rynkowej?

Pozdrawiam

Opublikowano
Cena kolego , prawie o 1/2 zanizona od realnej więc odpuść sobie , w tym handlu nie ma okazji , albo kupisz dobre i za to zapłacisz albo padake / skarbonke / w tych pieniążkach to można kupić 320d przed liftingiem , można tzn. przed 2002 rokiem
Opublikowano
jak na moje to kiepsko spasowane elementy..cena to naprawde super promocja(dziwi mnie zreszta ze ktos kusi sie na auto takie i w tej cenie-tyle to kosztuje skoda z tego roku)..ja swojej za te pieniazki nie kupilem w niemczech a miala przerysowany tylko prawy bok...bylem osobiscie(brakuje jeszcze 2tys euro za uszkodzona) plus oplaty,transport,naprawa... :duh: opinie o takim aucie(ja mam akurat 330xd 204KM)..no coz jezeli kupisz dobra to sie nacieszysz(jak kazdym zreszta autem),jezeli kiepska..a wlasciwie nieuczciwie zrobiona to zawsze klopot..w tym przypadku(4x4 jezeli cos z zawieszeniami bylo) zawieszenia i napedy zabola> Autko z takim napedem sprawia wiele radosci i super sie prowadzi pod warunkiem ze jest ok!!!
Opublikowano
Dla uścisnienia faktów to auto dla mojego kumpla on pokazal mi ze chce je kupić, ja odrazu powiedzialem mu to samo co i wy, ale pomyślałem że zapytam także i was o opinie, które potwierdzają moją teorie. Z tego co wiem najpierw kolega nie mogl się dodzwonic, al ejak sie dodzwonil to gościu powiedział że był malowany jeden bok :) Więc domyślam się że autko było skasowane całe skoro handlarz już mówi że tylko jeden bok :duh:
Opublikowano

xi to świetne auto, choć na najlepsze czyli zimę dopiero czekam. W normalnej eksloatacji w porównaniu ze "zwykłym" BMW rożni się tym, że rzadko zmusza nas do oglądania kontrolki kontroli trakcji. Na razie jakiejś specjalnej stabilności w zakrętach i dużej różnicy (poza ruszaniem z miejsca) w zestawieniu z ww. nie zauważyłem. Może dlatego, że przy Mini Cooperze wszystko wypada blado :) i stałem się ostatnio bardzo wymagający.

Bohater tego postu albo jest totalną padliną z fałszywyi papierami, albo kryzys jest tak głęboki, że nic się nie sprzedaje.

Opublikowano
..to ze rynek jest kiepski to fakt..ja swoja mam w ogloszeniu i oprocz kilkunastu telefonow i jednego ktory doswiadczyl jazdy probnej ale tylko wchodzila zamiana i chcial doplacic to kiepsko,tylko nie widze powodu zeby auto sprzedac za polowe wartosci ,zreszta klient sam mi powiedzial ze pierwsze auto zgodne z opisem i w takim stanie jak na zdjeciu..nie chcial odejsc od autka ale niestety mnie zamiana nie interesowala a chcial golfa 5 plusa zostawic i koniecznie doplacic.. :D
Opublikowano
oprocz kilkunastu telefonow i jednego ktory doswiadczyl jazdy probnej

To bardzo dobry wynik.

Opublikowano
Takich promocji jak to BMW z ogłoszenia to nawet w TESCO nie ma :mrgreen: Ja w marcu tego roku za 330i Touring słabiej wyposażoną (bez skóry i navi) z 2000r zapłaciłem 32000zł i to była realna cena. Z tym coś musi być nie tak...