Skocz do zawartości

Listwy ozdobne na ranty nad drzwiami i pod szyby na drzwiach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytalem sie juz raz i ktos napisal mi ze znajde listwy na allegro ale nie ma tam nic takiego co szukam.Te listwy ida naokolo lini drzwi i po dwie sztuki na drzwiach z kazdej strony.Kolor listew -srebrny.Jezeli ktos moze mi pomoc gdzie znalezc takie cos i jaka jest mniej wiecej cena to prosze o pomoc.
Opublikowano
Pytalem sie juz raz i ktos napisal mi ze znajde listwy na allegro ale nie ma tam nic takiego co szukam.Te listwy ida naokolo lini drzwi i po dwie sztuki na drzwiach z kazdej strony.Kolor listew -srebrny.Jezeli ktos moze mi pomoc gdzie znalezc takie cos i jaka jest mniej wiecej cena to prosze o pomoc.

A jakie masz nadwozie ?? Do coupe można kupić za okolo 1000 zł i w tej cenie łatwo można znaleźć.Podobnie jest z combi ale cena troche niższa.

Najtrudniej dostać chyba do sedana i cena też w okolicach 1000zł.

osa-ozo

Sprzedam :

Oryginalne tylne lampy BMW e46 do sedana - zewnętrzne i w klape.

Kierunkowskazy przednie e46

Ceny : Tanio

Opublikowano
Mam sedana.Kolega powiedzail mi zeby poszukac gdzies na angielskich stronach bo tam jest troche taniej.W sumie to za 1000pln to chyba dostane oryginalne w salonie?