Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przymierzam się do zakupu BMW 645Ci w rocznikach pomiędzy 2004 a 2006, planuję odrazu zakupić jakieś ładne felgi na których to auto by się dobrze prezentowało i muszę wiedzieć czego dokładnie szukać chodzi mi o wymiary felg jakie można zastosować w tym modelu (ET szerokość felgi i wielkość).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja doradzał bym koledze wybrać z oferty BMW dedykowanych do 6 i oczywiście oryginalne.I nie kombinować z felgami nie wiadomego pochodzenia typu produkcja Niemiecka lub cytuje wysokiej klasy.

hej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w ASO bmw sa napewno pienke jak sie ma na konia na kopyta chyba tez?

Być może, ale ja w ASO nie widziałem podobnego wzoru, który wg mnie jest godny uwagi.

Opublikowano

Kwestia gustu. ASO nie jest dla mnie wyrocznią co pasuje a co nie. Gdybyśmy podchodzili do tematu w ten sposób to prawie każdy wątek powinien kończyć się sugestią "Poszukaj w katalogu" albo "Zadzwoń do ASO".Bezdyskusyjne jest jednak, że oferowane przez ASO felgi są wysokiej jakości, co jest bardzo ważne biorąc pod uwagę jakość naszych dróg.

Podałem wzór, który stylistycznie jest nowatorski, efektowny, inny (pochodzi z modelu concept) - a chyba w felgach w dużej mierze chodzi właśnie o stylistykę. Obecnie mam komplet zimowy i w Wawie widziałem 80% serii 6 na felgach takich jak moje - jest to trochę irytujące :evil:

Pozdrawiam

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

dzięki za wypowiedzi, dopiero teraz miałem okaję je przeczytać...

Często widuję na YouTube, zwłasza w USA ogromne fele na BMW Serii 6 z ogromnym rantem i naprawdę robią na mnie wrażenie, w ASO chyba takich nie znajdę :?

Tak czy inaczej, czy to będzie z ASO czy też nie, wiadomo teraz jakie wchodzą i o to mi chodziło :cool2: