Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a żebyś wiedział że odkąd jest w moich rękach kupuje org części,nowe opon jak widać na zdjęciu Good Year F1 itp i przede wszystkim nie kundle jej gazem...Jak by to nie było Twoje pierwsze bmw to nie pisał byś ze sześciolitrowy silnik to V8 bo jak bys nie wiedział 750 i zarówno 760 to V12.chyba że stara amerykańska konstrukcja która z tej pojemności wyciągnie np 250KM

a jak będzie malowana,szpachlowana itp to nie porównuj do samochodów nie lakierowanych

o.k-koniec dyskusji bo widzę że nie masz argumentów a mimo wszystko chcesz coś udowodnić...

diablo.xd-ja tam nie wiem kiedy weszły te nowe wnętrza ale były przyjemniejsze dla oka.Różnią sie boczki na drzwiach,dodatki drewniane i jeszcze kilka innych szczegółów.jeśłi chcesz nowe wnętrze to tylko V8 bo 3.5 wychodziło tylko do 92r

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

No znaleźliśmy wspólny mianownik. Moja też ma oryginalne części prosto z ASO montowane od kiedy jest u mnie.

Lakier oryginał niestety nie była najlepszy i zdecydowałem się na lakierowanie plus kilka nowych elementów blacharskich, bo brzydkim autem nie lubię jeździć.

Jedni kupują auto i utrzymują oryginał dbając by stał się zabytkiem, ja chcę autem jeździć jeszcze i nie nastawiam się na stan kolekcjonerski, bo nie z takim zamiarem kupowałem auto, ale chcę żeby miało jak najwięcej z oryginału i nie straszyło wyglądem.

Gaz u mnie jest jeszcze, bo jest to na razie jedno auto w rodzinie, a nie weekendowa zabawka.

V8 miałem na myśli amerykańskie oczywiście a nie silniki BMW. Silniki V8 6litrowe z początku lat 90 miały ponad 400KM i ponad 500Nm.

Co do wnętrza od maja 1993r. zmieniła się konsola środkowa w e34 i wygląda jak u kolegi Łukasza e 32. Boczki itp były już takie same we wszystkich V8 od 1992r.

Koledze życzę udanych zakupów.

BMW i V8 to idealne połączenie :)
Opublikowano

No i ok,wymieniliśmy swoje zdania i po temacie :handshake: Tobie życzę dobrej sekwencji i nienagannego stanu auta a koledze diablo.xd udanego zakupu bawarki i czerpania radości z jazdy :wink:

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i