Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chłopacy :8) - tak jak w tytule! Jakie radyjko proponujecie.

Mam do wydania ok 2 000zł. Sprzet w aucie naprawde niezły a jedyne co nie pozwali mi sie nim nacieszyć to kijowe radio na które dałem sie namówić :? .

Nie moge sie zdecydować na firme:

Alpine, JVC, Pioneer, Clarion.

Od razu powiem, że tak szczerze to skłaniam sie najbardziej ku Pioneer-owi jednak nie znalazłem takiego modelu gdzie byłby dobrej jakości przetwornik dźwieku i czytnik karty pamieci lub USB.

Jednym słowem POMOCY!!!

Buczu
Opublikowano
Ale to i tak nie rozwiazuje problemu... A nawet jeśli ten Pionek to jaki ...
Buczu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A L P I N E

Coś z serii 988x. Niższe modele wg mnie bardzo dobra jakość w stosunku do ceny i koszt rzędu poniżej 1000zł. Lub jak już musisz wydać te 2000 to np model CDA-9887R.

Ja po założeniu CDA-9880 i odsłuchaniu na seryjnych głosnikach zacząłem sie zastanawiać nad sensem dalszej modernizacji audio :) Naprawdę zmiana w dźwięku kolosalna. Nie wspomnę o tym co będzie jak zmienię głośniki i dołożę wzmacniacz :8) .

Opublikowano
A L P I N E

Coś z serii 988x. Niższe modele wg mnie bardzo dobra jakość w stosunku do ceny i koszt rzędu poniżej 1000zł. Lub jak już musisz wydać te 2000 to np model CDA-9887R.

Ja po założeniu CDA-9880 i odsłuchaniu na seryjnych głosnikach zacząłem sie zastanawiać nad sensem dalszej modernizacji audio :) Naprawdę zmiana w dźwięku kolosalna. Nie wspomnę o tym co będzie jak zmienię głośniki i dołożę wzmacniacz :8) .

Mam Alpine i mogę polecić ale każde inne nieseryjne radio zagra o wiele lepiej , to pewnie , jak gra u mnie słyszał RIDDICK i tu opisał

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=679529#679529

tylko że zmiana jednostki sterującej to dopiero poczatek zabawy :mrgreen: