Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ja sie dowiadywalem do swojej E90- koszt takiego pakietu- komplet plus malowanie plus robocizna, wyszedl ponad 8 tysi w aso. Tych czesci jest baaardzo duzo, mocowania, siatki, kratki i inne duperele.

pzdr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Mam pytanie co do zmiany na m-pakiet - czy ktos slyszal o tym ze po takiej przekladce na m-pakiet nie pasuja oryginalne przednie nadkola i trzeba kupowac do m-pakietu? prawda to?
Opublikowano
Mam pytanie co do zmiany na m-pakiet - czy ktos slyszal o tym ze po takiej przekladce na m-pakiet nie pasuja oryginalne przednie nadkola i trzeba kupowac do m-pakietu? prawda to?

Prawda. W E60/61/39/87 są krótsze/dłuższe w zależności od zderzaka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Odwiedziłem dziś serwis BMW w Wawie w temacie zewnętrzny M-pakiet do

E60 po lifcie, ceny trochę mnie zszokowały

M-pakiet ok. 10 000 netto ( w cenie wymiana czujników parkowania tył i przód 3700 ) + malowanie + montaż razem kilkanaście tysi.

Od jutra podwyżka 4%.

Trochę przesadzili.

Pozdrawiam

Opublikowano
Ja skompletowałem i wyszedł mnie coś koło 2300zł plus malowanie około 700zł (kolega bardzo dobry lakiernik i mam u niego dług wdzięczności) więc wyjdzie 3 tyś i jest w tym wszystko, łącznie z nadkolami i innymi drobnymi pierdołami, więc to 10 tyś to masakra, dodam tylko że też mam u siebie czujniki PDC przód i tył.
Opublikowano

W modelu po lifcie trzeba wymienić 8 czujników parkowania, podobno nie pasują, przed liftem orginalne czujniki pasowały do M-pakiet.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, czy moge prosic o wyslanie na priva jakis schematow albo zdjec jak sie zabrac za demontaz i montaz zderzakow przod i tyl i progow w E61? wlasnie mam zamiar zabrac sie za wymiane na M-Pakiet :D . z gory wielkie dzieki
Opublikowano
Lepiej wkleić tutaj fotki dla innych, jak będe wymieniał u siebie to cykne fotki ale chwilowo brak czasu.