Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam!!

Orientujecie się ile może kosztować naprawa reparaturki? Tzn kompletu naprawczego siłownika sprzęgła? Bmw 325i e-36 93r.

Opublikowano
Od razu trzeba powiedzieć, że wymiana uszczelek to kupa babraniny, a i efekt nie najlepszy bo zawsze nieco wycierają sie elementy metalowe i założenie nowych uszczelek na długo nie starcza. Nowy kompletny sprzęglik to koszt ok 80 PLN. Wymiana trwa 15 minut z zegarkiem w ręku i nie nastręcza wielu problemów a co nowe to nowe.
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam!!

Temat wraca, bo wkońcu stało się coś takiego, ze wpadł pedał sprzęgła i nie chce się unieść. Czyli padł wysprzęglik. Teraz mam takie pytanie skad macie takie ceny wysprzęglików? To są podróbki? Bo na Narbuta wysprzęglik jest w cenie 280zł!! Co wydaje mi się dużą kwotą...

Opublikowano
W swojej byłej e30 2 razy zakładałem reperaturkii przyznam ze na długo to nie starczało lepiej załozy zamiennik nowy niz naprawiac, jak gładz jest wytarta lub porysowana to nic nie zrobisz :naughty:
POZDRAWIAM !!!