Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze że do :

Diagnoza VAG (VW, Skoda, Seat Audi): VAG-COM do wersji 409-1, VWTool, GMTool i innymi kompatybilnymi z OBD II.

Diagnoza BMW: Carsoft 6.1.4

Diagnoza OPEL: OPEL TECH2

ale prościej napisać lub przedzwonić

BMW KLUB PRZEMYŚL

1 Jeżeli coś może się nie udać — nie uda się na pewno.

2 Nigdy nie kłóć się z głupcem — ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

3 Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo — na pewno to zepsujesz.

4 Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.

5 Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia — głupcy są zbyt pomysłowi.

6 Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.

7 Komputer służy do tego aby ułatwić Ci pracę, której bez niego w ogóle byś nie miał.

Opublikowano
sprzedajacy odpisal ze carsoft 6.5 na tym nie pojdzie, a orientuje sie ktos czy carsfot 6.1.4 pokaze mi blad przekaznika od centralnego? bo wg sprzedajacego nie i teraz ne wiem czy chce mie naciagnac na drozsza wersje, czy faktycznie tak jest..
Opublikowano
ja nie moge miec takiego interfejsu, bo mam e46 z 98 roku i nie chce mi sie polaczyc przez obd2 tlyko przez gniazdo 20pinowe
Opublikowano
No to interfejs ADS od nerwusa poradzi sobie z twoim samochodem i twoich kolegów :mrgreen: :cool2: :cool2: :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

w zasadzie szukam tylko czegos prostego, co mi usunie blad poduszek i sprawdzi czy problem centralnego tkwi w przekaznikach i waham sie miedzy carsoft 6.1.4 a 6.5.. nic wiecej nie mam zamiaru kombninowac z tym interfejsem

czy do bmw e46 rok 1998 kupujac interfejs do carsofta na gniazdo com, moge uzyc przejsciowki usb->com? czy tez nie bedzie ona dzialac?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w zasadzie szukam tylko czegos prostego, co mi usunie blad poduszek i sprawdzi czy problem centralnego tkwi w przekaznikach i waham sie miedzy carsoft 6.1.4 a 6.5.. nic wiecej nie mam zamiaru kombninowac z tym interfejsem

... dopóki nie pojawi się jakaś nowa usterka (której Ci nie życzę) i Carsoft nie będzie mógł jednoznacznie zdiagnozować, albo wyjdzie ona poza jego możliwości. Wtedy czy wydasz 50 czy 200 zł to bedą one wyrzucone w błoto. A za niewiele więcej możesz mieć uczciwy fejsik, który zawsze "prawdę CI powie" :)