Skocz do zawartości

Połamali ukradli plastik z pod kolumny kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam własnei odebrałem auto z myjni i po jakiś 10 minutach jazdy zauważylem że mam jakas dziure szpare przerwe pomiedzy kolumną kierownicy a jej obudową żeby było jasne o co chodzi zrobiłem telefnem 2 zdjęcia oto one. http://img234.imageshack.us/img234/299/iuiiiiiiiikx9.th.jpghttp://img234.imageshack.us/images/thpix.gif

http://img90.imageshack.us/img90/1065/wwwwwm0.th.jpghttp://img90.imageshack.us/images/thpix.gif

Niech ktos mi powie co z tym jest nei tak czy brakuje jakiegos plastiku czy to odpadło jakos nie wiem. Proszę o szybka pomoc.

EDIT: Jeśli nie widac dokładnie o co chodzi to mogę zrobic jeszcze pare zdjęc ale wiem jedno że wczesniej tak nie było napewno.

Opublikowano

Wydaje mi się iż tam jest taka szczelina (próbuje sobie przypomnieć zdjęcia gdy ja kupowałem swoje auto - tez zwróciłem na to uwagę )- ale pewny nie jestem.

Pzdr.

Opublikowano

Chmm no właśnie mi sie wydaje że tego wcześniej nie było albo naprawde nie zwróciłem na to uwagi ale dziwnie to wygląda widac tam w środku jakieś gabki. Czekam na opinnie innych użytkowników bo nie daje mi to spokoju.

Edit: Swoją droga na tym zdjeciu wygląda jak by tam była jakas szpara ale nei ejstem pewien czy tak to ma wyglądac jak u mnie http://newcar.pl/spiral/zachod/bmw33/medium/0011.jpg

Opublikowano

hej

tam powinna byc taka jakby guma oslaniajaca /uszczelka/ cos tego typu.

juz sie rozgladalem gdzie to kupic bo bez tego wyglada tandetnie, zreszta na twoim drugim zdjeciu widac zabki na ktorych sie to trzyma

Opublikowano

Heh no właśnie wiedziałem że nie było tak.

Ja tez popatrze poszukam gdzie to kupic.

Musieli mi to urwać ukrasć na myjni heh.

Pozdrawiam i czekam na propozycje może ktos wie gdzie to kupic.

Opublikowano

Tak ale nie tak wyglądająca szczeiina napewno tam czegos brakuje a moze ktos niech zrobi zdjecia swojej E46 i pokarze jak to powinno wyglądac.

Wtedy wszytko wątpliwości by się rozwiały

Pozdrawiam

Opublikowano
szczelina ma byc ok, ale tam powinna byc taka oslona, zapomnialem wczoraj aparatu i nie mialem jak zrobic foto a telefonem to lipa :mad2:
Opublikowano

nie wydaje mi się żeby Panowie z Bawarii pozwolili sobie na odwalenie takiej kaszany

coś tam powinno być

Opublikowano
to nie jest tez tak ze to calkiem jest zamaskowane ale na 100% jest tam mala oslonka, teraz juz nie pamietam ile ona zaslaniala ale wiem ze jak ja zobaczylem to postanowilem to dokupic :) , na schematach tez tego nie widac, na aukcjach jak juz jest obudowa to tez bes oslonki
Opublikowano
to nie jest tez tak ze to calkiem jest zamaskowane ale na 100% jest tam mala oslonka, teraz juz nie pamietam ile ona zaslaniala ale wiem ze jak ja zobaczylem to postanowilem to dokupic :) , na schematach tez tego nie widac, na aukcjach jak juz jest obudowa to tez bes oslonki

A jednak jest tam jakas osłonka też tak myślałem że panowie z BMW nie zostawili by czegos takiego.

A więc pozostaje mi kupić tą osłonke/uszczelke i to jak najszybciej.

Mam prośbę jak by ktoś znalazł gdzie to można kupic był bym bardzo wdzięczny za link a i jeżeli komus by się chciałbo to pliss o jakies zdjecie żebym wiedział jak to powinno wyglądac.

Pozdrawiam

Opublikowano

A jednak jest tam jakas osłonka też tak myślałem że panowie z BMW nie zostawili by czegos takiego.

A więc pozostaje mi kupić tą osłonke/uszczelke i to jak najszybciej.

Mam prośbę jak by ktoś znalazł gdzie to można kupic był bym bardzo wdzięczny za link a i jeżeli komus by się chciałbo to pliss o jakies zdjecie żebym wiedział jak to powinno wyglądac.

Pozdrawiam

ZAMOW W SERWISIE PEWNIE GROSZE BEDZIE KOSZTOWALA ..POWAZNIE
Opublikowano
Heh jeżeli tam wogóle cos może kosztować grosze hehehe. Jak będe w Szczecinie to zajade do serwisu i zapytam. A może macie numer do servisu BMW w Szczecinie.
Opublikowano
uwierz mi ze w serwisie kupisz wiele rzeczy taniej niz na gieldzie...a zwlaszcza plastiki..prosty przykald...pierscien mocujacy zarowke ksenonowa serwis to 13zl a gielda z laska 40 :duh: i takich jest wiele innych spraw,zawsze dzwoncie i pytajcie...,ja tez sie kiedys balem serwisu :cool2:
Opublikowano
Witam własnei odebrałem auto z myjni i po jakiś 10 minutach jazdy zauważylem że mam jakas dziure szpare przerwe pomiedzy kolumną kierownicy a jej obudową żeby było jasne o co chodzi zrobiłem telefnem 2 zdjęcia oto one.

Niech ktos mi powie co z tym jest nei tak czy brakuje jakiegos plastiku czy to odpadło jakos nie wiem. Proszę o szybka pomoc.

EDIT: Jeśli nie widac dokładnie o co chodzi to mogę zrobic jeszcze pare zdjęc ale wiem jedno że wczesniej tak nie było napewno.

Hmm faktycznie brakuje CI gumy. Myslalem,ze rozpieli Ci z zaczepow i panikujesz ale jednak na zdjeciach widac zaczepy zatrzasniete.

Zniknela guma :)

Zadzwon do ASO i powiedz o co chodzi ew. poszukaj na allegro, na szrocie.