Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam panowie .mam problemik gdzie ukryc kable od radia?kompletuje sprzet i chcialbym sie przygotowac dokladnie co jak i gdzie!juz wiem jak radio wyjac:)pozdraiwam.

ps moze jakies foto

Edytowane przez chemik666
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam panowie .mam problemik gdzie uktuc kable od radia?kompletuje sprzet i chcialbym sie przygotowac dokladnie co jak i gdzie!juz wiem jak radio wyjac:)pozdraiwam.

ps moze jakies foto

Co to znaczy UKTUC i jaki masz dokładnie model auta bo od umiejscowienia akumulatora zależy czy będziesz miał łatwiej czy trudniej UKTUC :D . No i warto by wiedzieć co masz zamiar i gdzie załozyć.

Opublikowano
sory znaczy ukryc!bmw e46 99.w drzwiach beda glosniki i zwrotnice .w polce z tylu tez 2 glosniki.w bagazniku sub i wzmak!aku mam w bagazniku
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to ja proponuje opcję prostszą czyli puszczenie przewodów sygnałowych, głośnikowych i sterującego wzmacniaczem pod dywanikiem na tunelu między fotelami. Potem pod tylną kanapą i do bagażnika. Zasilanie wzmaka oczywiście masz na miejscu.

No i oczywiście muszę wybić Ci z głowy głośniki w tylnej półce.

Dobry przód i sub w zupełności Cię usatysfakcjonuje.