Skocz do zawartości

jakosc skory - czy ma to sens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i jednak kupilem autko ze skora - jestem zadowolony tylko boje sie ze moze sachaczyc czyms w tylnej kapsie wchadzac lub wychodzac - ale kwestia przyzwyczajenia wyciagania "smieci" z kapsy

stan mojej skory nie jest idealny - pozniej porobie zdjecia , a w aucie znalazlem takie cos - domyslam sie ze do skory ale czy ktos wie jak sie to uzywa ?

http://images36.fotosik.pl/25/ce0e92b48133e928m.jpg

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
czy ktos stosowal to ? dobre czy lepiej cos innego zakupic ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
sportowe fotele z podparciem lędzwiowym

Masz w 100% rację, ale podparcie lędzwiowe rzadko wystepuje w odmianie ze sportowymi fotelami. Co ciekawe tam gdzie jest elektryczna regulacja + pamięć już ktoś zaoszczędził na pompowanych fotelach, czyli podparciu lędzwiowym. Częsciej widzę ten miły dodatek przy zwykłych fotelach :shock:

Opublikowano

Ja osobiście szukałem auta z Makietem i dużą navi,a czy była by skóra

czy nie to już mi było obojętne...osobiście wolałbym bez skóry

Szczerze mówiąc nie narzekam na skórę bo mam sportkubły z

pamięciami,ale jak bym miał wybierać zwykłą standartową skórę,a

szmatę w sortkuble to wybrał bym zwykłą szmatę

Zwykła skóra już nie ma prezencji lepiej już wygląda welur

KUPIĘ przednie krótkie nadkole do E39 Mpakiet.Dziękuje za każde info
Opublikowano

Moje zdanie jest takie : welur jest znacznie przyjemniejszy,przytulny,lepiej trzyma ciało a w kolorze kremowym wygląda naprawdę super.Mam również wrażenie ,że we wnętrzu z welurem jest ciszej. Zawsze kiedy jadę innym samochodem z tapicerką z materiału wiem ,że wolałbym taką niż moją skórzaną. Ale niestety wybieram to co lepiej wygląda niż to co tak naprawdę lubię i dlatego wybieram skórę.

:|

Opublikowano
mam problem,bo jest na przednich fotelach trochę poprzecierana i chcę to jakoś naprawić.Może macie jakiś sprawdzony środek,bo podobno można coś kupić do zabarwienia w tym kolorze ale boję się,że będzie farbować.Czy w ASO coś takiego dostanę?Widziałem na allegro jakiś preparat ale nie znam nikogo kto by to testował.

Witam.

Polecam zapoznać się artykułem o farbowaniu tapicerki.

Dobrze przeprowadzona renowacja jest skuteczna i trwała.

W razie pytań służę pomocą.