Skocz do zawartości

Dziwna czarna skrzynka przy akumulatorze E46 330XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Przy akumulatorze znalazłem dziwną czarną skrzynkę, jakiś taki moduł z dużą ilością kabli. Zastanawiam się co to może być? Czy ma ktoś coś podobnego? Edytowane przez xyx
Opublikowano
jak amsz oryginalną instrukcję obsługi pojazu to tam jest opis wszystkich modeli i części pokazane na schemacie są opisane. sprawdź. jak nie będzie to znaczy, że to jakiś dodatek pofabryczny
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie wiem czy o tym mówimy ale wydaje mi sie ze jest to takie urzacenie co odcina prad podczas wypadku. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
alarm raczej nie ob znalazłem ze odłączony był jeden kabelek z bezpiecznikiem od tej skrzynki prowadzący do plusa na akumulatorze, ale tez mi to wyglada na coś raczej pofabrycznego bo sama obudowa wyglada tak jak niektóre skrzynki z modułem od włoskich instalacji gazowych (tyle że ja mam diesla wiec ta wersja odpada ;) ) Auto przyjechało z włoch, ciekawe co tam ktoś zamontował, miałem nadzeje że może to modół TV umożliwiający ogladanie podczas jazdy ale niestety :( podłączyłem to cudo z powrotem do aku ale nie widze żadnej różnicy w funkcjonowaniu auta.... :?: