dars Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jeśli komuś by przyszła ochota oglądać tą ostatnią z Kalisza, to info: znaczna ingerencja w praktycznie całe nadwozie pojazdu. Oryginalny lakier na jednych drzwiach, o ile nie wymienione, szpachla i amatorska robota. Prawdopodobnie po szkodzie całkowitej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Czy o tym egzemplarzu można coś powiedzieć? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-z4-piekne-bmw-z4-cabrio-ID6DTzCM.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 18 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Ukrywa VIN :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Mam: WBABT51010LR91944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 18 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 W zasadzie nie ma się do czego przyczepić, brak oznaczeń bocznych i lampa przód od strony pasażera krzywo siedzi.Super wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Fotka z bagażnika, gdzie akumulator - lewy górny róg tej blachy - tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 18 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Fabryka. Wszystko ok.http://i1246.photobucket.com/albums/gg620/yocel12/2005%20Z4%20Battery%20Compartment%20w%20txt.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 OK, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jeszcze chciałbym o tą z Łodzi podpytać, może ktoś się nią interesował? https://www.olx.pl/d/oferta/bmw-z4-3-0-231km-lodz-CID5-IDK5kUx.htmlWBABT51030LR90522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 19 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Całą łaciata odpuść, dodatkowo co on za olej tam lał :duh: :duh: 10W60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Podziękował. Co myślicie o tej:https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-z4-bmw-z4-3-0si-265km-cabrio-stan-kolekcjonerski-ID6DyHbT.htmlCena dla mnie juz spora, ale jednak poliftowy, ciekawa wersja i oczywiście stan kekcjonerski;)Mam się zapożyczać i rozważać?;) Wiem, że tam pompa dachu już ma się fajniej, jakieś tam ledy i zawsze to młodszy samochód, ale też już cenowo zwykle 10-15 tys więcej. Automat nie jest dla mnie jakoś atrakcyjny, chociaż czytałem, że można być zadowolonym. Ten lift chyba nie był aż tak krytyczny? Za tą różnicę zadbam o te odpływy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze nomad66 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 ta 3.0l fajnie jedzie, automaty w tych rocznikach są spoko :cool2: Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 22 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ten przebieg na 3.0si w roadsterze to nie małoJak wrócę do domu to mu się przyjrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tenw roadsterze to nie małoJak wrócę do domu to mu się przyjrzę. To w zasadzie ciekawy wątek. Co masz na myśli, że ten przebieg w roadsterze to nie mało? Chodzi Ci o specyfikę bo używa się go jednak (teoretycznie) dużo mniej, czy o konstrukcje tego silnika, czy to że tam jest automat? Bo tak się zastanawiam, czy 200 tyś. plus, to już szykują się jakieś większe wydatki? Pytam, bo to klasyczny przebieg w tych przedliftowych. Jednostki 3.0 to chyba mogą mieć jednak spore przebiegi, to niezła jednostka o ile oczywiście ma odpowiednią opiekę serwisową. Ciekawy jestem w jaki przebieg już byście się nie pchali, zakładając, że stan aktualny jest OK. Jakieś zdania na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husarius75 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 ja mam w swojej z małym silnikiem ponad 180 tyś, przez 3 sezony tylko uszczelka pokrywy, miski i rozrząd, zawieszenie nie ruszane, muszę jeszcze wanosy ogarnąć , przebieg w okolicach 200k jest moim zdaniem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 22 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tak, ale masz 2.0.3.0i mają po 200-250k nabite już. 3.0si nie ma prawie wcale i mają nabite zazwyczaj do 150k km. jak stan dobry to niewazne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaby Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Cześć, czy mógłby ktoś z Was poświęcić chwilkę i spojrzeć na tę ofertę? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-z4-bmw-z4-twin-sport-ID6DIJMw.html#81e712c283 Czy auto jest warte uwagi i cena adekwatna?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb863 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 w poprzedniej e86 3,0si miałem 168 tys km przebiegu, z silnikiem i skrzynią nie działo się nic poza wymianą paska z rolką i łożyskami w alternatorze, skrzynia do samego końca chodziła idealnie, w tej obecnej e86 mam 90 tys i jak na razie zepsuł się wentylator chłodnicy, przebieg 175 tys może nie jest jakiś mały, ale raczej nie bałbym się go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Dzięki za komentarze.Czy możecie coś o tym powiedzieć: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-z4-bmw-z4-e85-w-bardzo-dobrym-stanie-technicznym-i-wizualnym-ID6DVaJc.htmlCo to w ogóle za patent na tym bagażniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 28 Czerwca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Oryginalny uchwyt na kufer.Robiona z przodu byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dars Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Dziękuję za pomoc! Udało się kupić ładny egzemplarz z Krakowa :) Oby się dobrze sprawował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electromara Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Witajcie Panowie.Czy możecie coś powiedzieć o tym egzemplarzu?https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-z4-bmw-z4-3-0i-szwajcar-po-oplatach-ID6DWifu.html?VIN: wbabt510x0lr90985(Możliwe że kilka dni wcześniej kosztował 49k jeśli to ten sam egzemplarz co widziałem)Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderatorzy Ponta Opublikowano 1 Lipca 2021 Moderatorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Powypadkowy.Ktoś ukradł antenę.Dobierano się do tunelu środkowego, pewnie by poduchy wykasować, bo jest brak zaślepki w tunelu i podłokietnik odstaje.Przebieg byłby dla mnie dyskwalifikujący.Lewy tył malowany. Przód też ruszany, bo maska schowana między błotnikami. Type BT51 Model Z4 3.0i Market Europe Development Code E85 Chassis Roadster Steering left Doors 2 Engine M54 Displacement 3.00 l Power 170 kW Drivetrain Rear-Wheel Drive Transmission automatic Color Titan-silber - 354 Upholstery Leder "oregon"/traum-rot - LATL Manufacturer BMW AG Production Plant Spartanburg, USA Production Date 2004-04-191CA Selection Cop Relevant Vehicles Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge 224 Driving Mode Pro Fahrmodi Pro 230 Eu Specific Additional Equipment Eu Spezifische Zusatzumfaenge 255 Sports Leather Steering Wheel Sport-lederlenkrad 302 Alarm System Alarmanlage 324 Lt/aly Wheels Ellopsoid Sp.107/mixed Tyr Lm Raeder Ellipsoidsp. 107/mischb. 345 Chrome Line Interior Chrome Line Interieur 380 Hardtop Preparation Hardtop-vorbereitung 387 Wind Deflector Windschutz 399 Softtop Operation, Fully Automatic Verdeckbetaetigung Vollautomatisch 423 Floor Mats, Velour Fussmatten In Velours 428 Warning Triangle Warndreieck 431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend 441 Smokers Package Raucherpaket 494 Seat Heating F Driver/front Passenger Sitzheizung Fuer Fahrer/beifahrer 502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage 520 Foglights Nebelscheinwerfer 521 Rain Sensor Regensensor 522 Xenon Light Xenon-licht 534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik 548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho 609 Navigation System Professional Navigationssystem Professional 851 Language Version German Sprachversion Deutsch 863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa 877 Deletion Cross-over Operation Ueberkreuzbedienung Entfall 879 German / On-board Documentation Deutsch / Bordliteratur 8SP Cop Control Cop Steuerung 925 Shipping Protection Package Versandschutzpaket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electromara Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @Ponta - dzięki :)ale powiedz mi czy po Vinie gdzieś masz info że powypadkowy? Czy opierasz się na zdjęciach z ogłoszenia? Ja znawcą nie jestem, a na zdjęciach dla mnie maska wygląda ok i nie widzę malowania lewego boku :roll: , ale pewnie masz rację jak siedzisz w temacie...I tak na przyszłość powiedz czemu dla Ciebie taki przebieg go dyskwalifikuje? To nie jest tak, że te 3.0 jak się w miarę dba to chodzą 'latami'? (miałem kiedyś 3l diesla e46 i miał sporo więcej najechane bez problemów praktycznie, ale może nie ma co porównywać, nie znam się aż tak).Fakt - brak zaślepki i takie detale jak ta antenka nie wróży zbyt dobrze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi