Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Faktycznie, autko wygląda smakowicie, i ten niski przebieg jak na 3 latka. Jeśli okaze sie przebiegiem oryginalnym i sprawdzisz go w serwisie na wszystkie strony, to bierz go bez zastanowienia.
Opublikowano

Zyghom-i własnie tu sie mylisz.

BMW 118D nie jest sportowcem,więc co innego mogłoby mnie do niego przekonać jak własnie nie jego charakter?

BMW to BMW-napęd na jedyna właściwą oś, i twarde zawieszenie.Ot co :-)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Janek-BEZAPELACYJNIE sprawdź auto w serwisie-i nie żałuj stówek-niech Ci sprawdzą to auto i zajeżdżą jak konia Zorro :!:

Będziesz spokojny.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Witam wszystkich,

jestem od niedawna użytkownikiem 120d w automacie i szczerze polecam, zwłaszcza tak jak piszesz do miasta. Autko warto sprawdzić i daj znać jak już będziesz coś więcej wiedział :8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem prawie dwa lata temu moją beemkę i nie żałuję w żaden sposób 700 zł, które wydałem na przegląd przed zakupem. Wcześniej jeździłem Fordami. Przy inspekcji BMW ich przeglądy określiłbym na zasadzie "kopania w koło". Po inspekcji wiedziałem mniej więcej na czym stoję. Jedyną rzecz, która nie "wykryli" były zużyte poduchy od nivo.. ale już się nie kłóciłem..

Na temat wszedłem, gdyż też planuję zakup 120d (oczywiście tylko w automacie)..