Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Moja e34 540i zaczela sie dzisiaj dziwnie zachowywac. Otoz wracam sobie od dziewczyny, zaczyna sie z gorki, wiec wrzucam sobie luz (manual) i jade sobie spokojnie na luzie a tu patrze i swiatla raz mi przygasaja, za chwile rozjasniaja, i znow przygasaja i znow rozjasniaja itd.. Nie mam pojecia dlaczego. Spojrzalem na obroty i widzie, ze raz zaczynaja spadac, a raz podnosic sie. Z 600 obr/min robilo sie nagle 500 i znow 600 i znow 500, to tlumaczy dlaczego swiatla przygasaly. Zatrzymalem sie i na wolnnych obrotach podczas postoju nic takiego sie nie dzialo. Mozecie mi to wyjasnic ? Dlaczego siedzieje to podczas jazdy na luzie ?

Czy ktos z was spotkal sie juz z takim problemem ? Nigdy wczesniej mi tak nie robila. Nie mam pojecia co to moze byc.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
takie sytuacje sa normalne przy instalacjach gazowych! chodzi o wlot powietrza który trzeba przerobić ! ale nic nie napisałeś czy posiadasz gaz w aucie? wiec może instalacja zapłonowa...
Opublikowano
takie sytuacje sa normalne przy instalacjach gazowych! chodzi o wlot powietrza który trzeba przerobić ! ale nic nie napisałeś czy posiadasz gaz w aucie? wiec może instalacja zapłonowa...

NIE MAM GAZU I NIGDY NIE MIALEM !!!

Opublikowano
Sprawdz aparat zapłonowy :D Mysle ze to jest przyczyna byc moze luty sa martwe lub gdzies kable ewentualnie kosta jest zruszona :)
Opublikowano
Stary gdzie ty w V8 masz aparat zapłonowy przeczyść silnik krokowy i wszystko wróci do normy :D

Przeczyszcze dzieki. Troche zmienie temat: jak Ci sie jezdzi 540-stka na manualu ? Mi swietnie. Czy masz z nia jakies problemy?

Opublikowano
Stary gdzie ty w V8 masz aparat zapłonowy przeczyść silnik krokowy i wszystko wróci do normy :D

Sorry nie zwrocilem uwagi jaki to sailnik ;]