Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. jeszcze raz poruszam ten temat. już jakiś czas szukam M-pakiet do E34 i znalazłem tylko nakładki na progi. czemu nie ma na allegro dokładek na zderzaki. na zdjęciach są ale na sprzedaż tylko progi. czy nikt nie produkuje tych dokładek do zderzaków czy może źle szukam??
BMW - power
Opublikowano
Witam. jeszcze raz poruszam ten temat. już jakiś czas szukam M-pakiet do E34 i znalazłem tylko nakładki na progi. czemu nie ma na allegro dokładek na zderzaki. na zdjęciach są ale na sprzedaż tylko progi. czy nikt nie produkuje tych dokładek do zderzaków czy może źle szukam??

Jeszcze nie widzialem 518 w pakiecie M5 :duh: no chyba ze chcesz straszyc fiaty cinquecento 700 :duh:

Opublikowano
A dlaczego nie? Dobrze jest ze smakiem poprawic wyglad samochodu... Nie zawsze to musza byc jakies kompleksy nizszosci...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano

Witam!

Gruntownie temat przerobiłem bo tez planuje M-pakiet i po tym co widziałem to nic tylko szukać oryginalnego M-pakietu. Te progi z allegro co tu dużo mówić, jakości pierwszorzędnej nie mają a i wyglądem odbiegają znacząco od oryginałów. Fabryki nikt po prostu niepoprawni. A zderzaków „podróbek” brak bo jak kolega wcześniej powiedział zderzaki są chyba inne. Zresztą lepiej mieć oryginał niż jakiś laminat. Problem tylko cena i dostępność. Ciężko takie elementy dostać, ale czasem przewijają się przez allegro. Ostatnio nawet jakiś czas temu był cały M-pakiet z prawdziwej M5 chyba za 2000 zł.(zderzaki+progi).

PS. A nie lepiej na Alpinie??? Chyba prościej i łatwiej o dokładkę prawie :twisted: oryginalną

B-okiem M-ożna W-chodzić

Moja bawarka:

http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/41749

Opublikowano

ebay.de

forum.e34.de dzial "biete"

---------------------------------------------

Stereo install build progress - 40% (jest plan, kable leza, wzmaki wisza, sub juz gra, radio siedzi, slupki maja ksztalt, tweetery graja...)

Opublikowano
Witam!

Gruntownie temat przerobiłem bo tez planuje M-pakiet i po tym co widziałem to nic tylko szukać oryginalnego M-pakietu. Te progi z allegro co tu dużo mówić, jakości pierwszorzędnej nie mają a i wyglądem odbiegają znacząco od oryginałów. Fabryki nikt po prostu niepoprawni. A zderzaków „podróbek” brak bo jak kolega wcześniej powiedział zderzaki są chyba inne. Zresztą lepiej mieć oryginał niż jakiś laminat. Problem tylko cena i dostępność. Ciężko takie elementy dostać, ale czasem przewijają się przez allegro. Ostatnio nawet jakiś czas temu był cały M-pakiet z prawdziwej M5 chyba za 2000 zł.(zderzaki+progi).

PS. A nie lepiej na Alpinie??? Chyba prościej i łatwiej o dokładkę prawie :twisted: oryginalną

Tak tylko Alpine a M5 to inne bajki. Jeden lubi córkę inny teściową

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Nie mam zamiaru przerabiać swoją 518 na M- style. z Niemiec sprowadziłem 525 M50 i chciałbym przerobić żeby się różniła od innych i właśnie szukam dokładki do fabrycznego zderzaka. nie ma różnicy czy M-style czy alpina. problem w tym że nie ma żadnych podrób. będę wdzięczny za radę. może ktoś wie gdzie można kupić takie coś. te co są na allegro mnie nie bardzo interesują chciałbym żeby było podobne do oryginalnego fabrycznego M-stylu albo alpina można nawet AC SCHNITZER. nie wiem czy Hamman przerabiał E34 nigdy nie widziałem.
BMW - power
Opublikowano

To jest zderzak przedni z E34 540i.

http://images33.fotosik.pl/313/c682c558d8952e50med.jpg

Arecki, to jest zderzak od 540 i to na dole to nie jest dokladka tylko cala jednosc ze zderzakiem a nie tamto badziewie.

na tamtej fotce kilka postow wyzej to jakas tuningowa dokladka lub faktycznie z innego auta.