Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zgorzelec PB 3,30 ON 3,35

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzis widziałęm shella diesel w Zabrzu przy mc donaldzie po 3,08

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
moze strona fajna, ale ceny sprzed 2 miesięcy, przynajmniej w moim szukaniu W-wa Auchan Pb kosztuje teraz 3.07 a na stronie 3.34 :mrgreen:
Opublikowano

Ta strona podaje nieprawidłowe dane...

1 u mnie jest 11 stacji na każdej prawie inna cena a wg tej strony wszędzie cena jest taka sama...bzdura

2 następnie podana jest jedna stacja przy ul Staszica...a tam nawet nie ma żadnej stacji :mrgreen:

3 no i ceny się nie zgadzają bo u mnie paliwo jest już nie jak wg strony ON 3.21 tylko na najtanszej stacji jest już po 3.29

tak,że nie przydatna jest tam informacja :wink:

KUPIĘ przednie krótkie nadkole do E39 Mpakiet.Dziękuje za każde info
Opublikowano

Ta strona podaje nieprawidłowe dane...

1 u mnie jest 11 stacji na każdej prawie inna cena a wg tej strony wszędzie cena jest taka sama...bzdura

2 następnie podana jest jedna stacja przy ul Staszica...a tam nawet nie ma żadnej stacji :mrgreen:

3 no i ceny się nie zgadzają bo u mnie paliwo jest już nie jak wg strony ON 3.21 tylko na najtanszej stacji jest już po 3.29

tak,że nie przydatna jest tam informacja :wink:

Jak by ktoś nie wiedział działanie tej stronki polega na tym że każdy użytkownik wpisuje aktualne ceny paliw na stacji. Jak stacja jest w nieprawidłowym miejscu to zgłasza poprawki. Czym więcej będzie aktywnych użytkowników tym ceny będą aktualne. Jakby właściciel innej marki zobaczył to co niektórzy piszą to od razu by powiedział że właściciele BMW to dresy bez mózgu :duh: . Ja osobiście polecam tą stronkę czym będzie więcej aktywnych użytkowników to ceny będą aktualne. Stronke znalazłem przez przypadek.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj bedąc na diagnostyce automatu w Teomotors w Poznaniu ( na szczęscie to nie sprzegło mi miauczy :dance: )

zatankowałem sobie w Komornikach na Auchanie

- PB95 3,29 , LPG 1,69 :cool2:

Opublikowano

Sandomierz Orlen

Bp 95- 3.69zl

Bp 98- 3.84zl

LPG - 1.77zl (ale nie jestem pewny czy dobrze spojrzałem)

Warszawa Bliska

Bp 95- 3.66zl

Bp 96- 3.79zl

LPG nie ma :mrgreen:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i