Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam taki problem po pewnym czasie gaśnie mi lewy xenon , po wyłączeniu i ponownym włączeniu świateł znowu świeci przez jakiś czas , i moje pytanie co się kończy żarnik czy może przetwornica ( xenony fabryczne ) . Dzięki i Pozdrawiam
Opublikowano

Witam

U mnie dzieje sie podobnie ale tylko jak dłuzej jade(powyżej 20km) i raczej sie to dzieje jak jest wilgotniej (pada) na dworze.

Czy to rzeczywiscie ten moduł :mad2: o jakim gdzie ktoś pisał czy może cos tańszego :|

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zamień miejscami palniki to się dowiesz czy to palnik jest winny czy coś innego.

Następnie zamień przetwornice < nie jestem pewny czy to jest wykonalne w twoich lampach>

A jak nie to już tylko LCM niestety.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
u mnie też tak błyskał palnik aż pewnego dnia padł i nie wstał , wypalił się , trzeba było kupić nowy , tylko że teraż mam różne kolory przy zapalowych światłach drugi też pewnie niedługo się wypali .
Opublikowano

Przełożyłem palnik do drugiej lampy i to samo , więc to palnik się kończy , zamówiłem nowy ( zamiennik ok 100 zł ) i też mi sprzedawca mówił że może być inna barwa światła .

Pozdro

Opublikowano

wiem że ktoś orginalne philips palniki do e46 na allegro sprzedaje za 98zł nowe , byłem zły bo zanim poszukać w necie odrazu poszedłem do sklepu i zapłaciłem za philipsa 190 zł , FABRYCZNIE MONTUJĄ ALBO PHILIPS LUB OSRAM , PHILIPS BARWĄ WCHODZI W NIEBIESKI ,A OSRAM RACZEJ W CZERWONY ODCIEŃ .

:D

Opublikowano
wiem że ktoś orginalne philips palniki do e46 na allegro sprzedaje za 98zł nowe , byłem zły bo zanim poszukać w necie odrazu poszedłem do sklepu i zapłaciłem za philipsa 190 zł , FABRYCZNIE MONTUJĄ ALBO PHILIPS LUB OSRAM , PHILIPS BARWĄ WCHODZI W NIEBIESKI ,A OSRAM RACZEJ W CZERWONY ODCIEŃ .

:D

No właśnie ja też poszedłem kupiłem , a w necie dopiero później szukałem , no ale miałem nagły wyjazd , więc musiałem mieć sprawne światła . Nauczka na później . :) :) :)