Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakoś tam nie widze elastycznośći śilników diesla jak jade swoją BMW 325i E36 to wszystkie DIESLE W TRAŚIE WYPRZEDZAM I TYLE nie mają szans z BMW325i a kopcą te śilniki DIESLA jak lokomotywa przy butowaniu :lol:

może Ty sie scigasz z nimi ale oni z Toba nie ;)

elastyczność zauważysz nie w sposob gdzie jedzie koleś z predkoscia 100 kmh a Ty z tyłu pojawiasz sie niczym nightrider, na budziku 160 i buch wziąłem go!!!Hura!!!325 RULES!!!!!

jedz z nim na rowno przykladowo 80kmh na czwartym biegu na umowiony znak dajcie buta do spodu <--- gwarantuje Ci , ze zauważysz elastycznosc silnika diesla

to juz nie te czasy gdzie diesel to "klekot" :nienie:

to juz nie te czasy gdzie sprawny , dobry diesel puszcza bąki :nienie:

przypominam , ze silnik benzynowy tez potrafi dymić!

dla mnie diesel to przyjemne z pożytecznym

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak jade BMW325i E36 to tam śie nie boje aut z śilnikami diesel że mnie wyprzedzą bo ja ich wyprzedzam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
typowe.... niestety.... ja w swoim beemwu.... i już niczego się nie boję...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

jedz z nim na rowno przykladowo 80kmh na czwartym biegu na umowiony znak dajcie buta do spodu <--- gwarantuje Ci , ze zauważysz elastycznosc silnika diesla

Dlaczego niby na 4 biegu?? Benzyną od 80 km/h przyspiesza się na 3 biegu.

A tak poza tym to te dyskusje są bez sensu. Zawsze zwolennicy diesla będą go chwalić, zwolennicy benzyny będą chwalić benzynę.

Dla mnie przyjemne z pożytecznym to silnik benzynowy z sekwencją. W tym zestawieniu diesel wygrywa tylko nie zajętym bagażnikiem przez dojazdówkę i rzadszym tankowaniem.

Opublikowano
[

a tą przyjemność o której mówisz to pewnie zażywasz w soboty wieczorem bo nie ukrywajmy że cię nie stać na kręcenie silnika w jeździe codziennej a mnie stać bo i tak mało pali i nie musze ekonomicznie jeździć , jeżdze tak jak mi się podoba

W sumie to powinienem OLAĆ twoją zaczepkę bo jest to raczej tani chwyt niż mądra wypowiedź ale powiem ci tak kolego szanowny

jestem inz. budownictwa ( upr. projektowo-wykonawcze - jesli wiesz o co chodzi ) i zapeniwam Cie że stać mnie także na zazywanie przyjemności nie tylko w sobotnie wieczory ale także i w niedzielne.

Uprzejmie prosze moderatora o przyjżenie się wątkowi - bo schodzi na pobocze.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.