Skocz do zawartości

a jednak lata bokami X :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w końcu znalazłem czas i pogoda przypasowała (mokro ) i wybrałem się na placyk , ładny równy placyk z kostką :))

po odłączeniu trakcji lata bokami bez problemów systemy nie przeszkadzają , daje sporo frajdy , powiem nawet że lepiej bo większą kontrole daje napęd na 4 , łatwiej wyciągnąć go z poślizgu , ale jeszcze musze potrenować bo jednak samochód z napędem 4x4 się inaczej zachowuje porównując do zwykłej tylno napędówki

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
prawdziwa frajde daje jazda M-3 najlepiej na suchym :D

nie wiem m3 nie jeździłem , ale napewno przegra w warunkach kiedy nawierzchnia jest śliska , nie wykorzystasz tej mocy a w 330xd jest dość mocy a szpera to nie to samo co 4x4 , a na suchej nawierzchni mi po prostu samochodu szkoda , nie mam serca katować jej a i koszta są też całkiem całkiem tylko opony to koszt 700 zł za szt, w zimie czy na mokrej nawierzchni to inna bajka , można się pobawić bez większej szkody dla samochodu

a co do frajdy to latałem ostanio Lancerem EVO IX , jak bym miał wybierać a nie oszukujmy się że to samochody typowo do zabawy a nie do jezdzenia to jednak wybrał był Lancerka , powiecie że zdradze marke BMW ale to jest własnie samochód do zabawy, trakcja , moc , przełożenia , 4x4 napęd itd , subaru nie bo za duzo tego jeździ , a miśka ładnego to nie widze często ,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano

Opona dedykowana do tego modelu kosztuje okoŁo 530zł, więc pare złotych Ci zdjąłem :)

Najładnieszy Lancer to EVO 5 i 6

Opublikowano
A ja ostatnio "latałem" śmigłowcem to jest dopiero frajda :duh:

kolega słabo zorientowany w temacie to wyjasnie

obecnie Lancera EVO IX 2006 r można kupić za taką samą kase co dałem za 330xd , ja bardziej przyziemnie oceniam i jak bym kupował samochód do zabawy to bym wybrał miśka a nie M3 , miśkiem na kjs spokojenie pojedziesz , kolega pozazdrościł i oczywiście nie omieszkał mi pokazać swój nowy zakup , powiem że wrażenia jak najbardzie pozytywne , tylko to spalanie hehe :)) , ale dla niego to samochód do zabawy własnie .

Opona dedykowana do tego modelu kosztuje okoŁo 530zł, więc pare złotych Ci zdjąłem :)

Najładnieszy Lancer to EVO 5 i 6

patrzyłem z ciekawości i taka nie najlepsza ale klasy średniej była za 700 zł , oczywiście kupie z rabatem to pewnie wyjdzie mi tak jak mówisz ,

mi się podoba IX , X to porażka tak samo jak nowe Subaru przy czym w Subaru dodatkowo silnik nowy to padaka .

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

Opublikowano
gdyby pan bóg był za napędem na cztery koła chodzilibysmy teraz na czworaka i napewno nie zrobisz poślizgiem przejścia przez 3 lub więcej zakrętów M3 daje więc frajdy z jazdy

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Skoro szkoda ci kasy to trzeba bylo malucha kupic na mokrym tez bys szedł bokiem a i elektronika by nie przeszkadzała.

proponuje zamknąc ten bezsensowny wątek.

Opublikowano
a ja jeszcze bym poczytal o tym że lancer jest lepszy do zabawy od M3 :mad2:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Skoro szkoda ci kasy to trzeba bylo malucha kupic na mokrym tez bys szedł bokiem a i elektronika by nie przeszkadzała.

proponuje zamknąc ten bezsensowny wątek.

sorx ale po 1 kto ci każe pisać , idź sobie do działu z maluchami bo takie masz pojecie .

po 2 czytaj ze zrozumieniem tekst ,

wczesniej pisałem i nie doczytałem się czy w 330xd po wcisnieciu z DSC odcinana jest całkowicie elktronika , nie wiem czy odcina wszyskie czy nie ale nieprzeszkadza to wogóle w krecniu baczków i latania bokiem ,

i tyle i aż tyle ,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wątek zamykam bo już zaczynają się "wycieczki" co to jak jeździ, a co jest kupą złomu itp itd.... :duh:

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.