Skocz do zawartości

Prośba o rozkodowanieVIN czy to M5 bo dla mnie to jakaś lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koleś chce sprzedać i niby M5. Silnik ok ale 95 rok wąski grill skrzynia 5 bo 6 miał ale sie zepsuła zaciski na tarczach jak od zwykłej 535 środek fakt Mpower silnik tez ale reszta jakiś szczep jestem ciekawy co po VIN wychodzi ... dzięki ..... a VIN ... WBSHC910X0GD64667

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano

Tak mi wyszło:

Daten für die Fahrgestell-Nr. 'GD64667'

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: M5 3.8

BMW-Typschlüssel: HC91

Motor: S38

Karosserie: Limousine

Katalogausfürung: Europa

Lenkung: Links

Getriebe: Manuell

Produktion: 03/1995

Opublikowano
I tak lipa ... Tabliczka wybita ręcznie w PL , koles mowi ze mu sie najlepiej jezdzi na 15 calowych felgach he he , a leje olej carllube bo dobry .. Pojechalismy w kit ale nadaje sie to na psy zgłosić .... I cena 25 tys zł ... heh no dramat czego ludzie nie wymyślą... A no i nie zabiera sie jak M5 jakaś mułowata jest .... Ciekaw byłem VIN ale to i tak niewiele zmienia ....

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
W polsce kupic M5 czy to e39 czy e34 to naprawde bardzo ciezko albo sie ktos ceni i ma igłe albo ktos chce sprzedac zakatowany sprzet :(

Dokładnie :? a potym co pisze kingkill33 to musi być konkretnie zbeszczeszczony sprzęt na którym oszczędzał ktoś jak tylko mógł :!:

B-okiem M-ożna W-chodzić

Moja bawarka:

http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/41749