Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem wyjechałem BMW E39 53D z garażu by ją umyć, umyłem i później nie mogłem jej odpalić, a mianowicie gdy przekrecam kluczyk jest takie coś pi pi i w silniku tak coś tyka gdy przekrece silnik ale nie kręci rozrusznik, wszystkie kontrolki migają. Powiem że auto stało otwarte przez jakiś czas co to może być niegdy nie miałem problemu z odpaleniem. ODp
Opublikowano
A jak nie klemy to co jeszcze powinienen sprawdzić ??, narazie podladuje troche akumulator bo słaby jest i wogule wszystko mi zanikało wczesniej.
Opublikowano

jak słaby to podładuj jak słabo trzyma zainwestuj w nowy aku,idzie zima napewno nie pożałujesz.Chyba że lubisz loterie zapali czy nie.

hej

Opublikowano
Koledzy ,a ja miałem inny problem podobne obiawy ale nie aku mi padł ,a poprostu immobilajzer padł w kluczyku to znaczy wszystkie kontrolki sie zapalały ale niechciał kręcić rozrusznik i było słychać ciche tykanie przy przekreceniu kluczyka ale to akurat było przy poprzednim samochodzie mianowicie 318tds więc może sie myle ale bym tego nie wykluczył jak masz aku dobre.
Opublikowano
Coś długo go nie może odpalić :lol: kolego zax25 może podzielisz się informacją co było nie tak :?:
  • 4 lata później...