Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co mi wiadomo, niestety Polski nie ma w wersji HIGH. Ale mozesz uzywac wersji na CD (ja taka posiadam, dziala bezproblemowo).
Opublikowano

Jest Polska i kilka innych krajów z naszego rejonu w wersji HIGH. Już sobie poradziłem z tematem , choć nie było to banalne :-)

Pzdr,

Opublikowano

ja dostalem od znajomego jakas mape... jest na DVD Double Layer... 2008-2 podobno pokrycie polski stosunkowo duze...

ale czy ta mape moge stosowac w e65 ?

Opublikowano

Jeśli soft Twojego E65 jest co najmniej z 10.2006r lub młodszy (tylko wtedy czytnik rozpoznaje płyty DL), oraz masz nawigację HIGH i mapę w wersji HIGH to tak.

Pzdr,

Opublikowano
czytnik mam z 2007 roku a samochod 2004 rok... w takim razie bedzie działać to DL czy nie ?:) sprawdzic nie moge bo mechanicy od 2 miesiecy nie moga ustalic dla czego nie działaja mi multimedia w samochodzie :/
Opublikowano

dajmon, musisz mieć soft 1.41 lub wyższy aby odczytać DL.

co do samej mapy w wersji HIGH, to pojeździłem trochę po zadupiach i powiem szczerze że szczegółowość lekko rozczarowuje. Napewno nie jest to deklarowane 90%. Cóż, czekam na edycję 2009-1, powinno być lepiej.

Pzdr,

Opublikowano

witam

wlasnie zakupilem e65 735i z 2001(listopad)

i mam problem z navka,mam czytnik cd w bagolu ale zadnych mapek,jakie sa nowe dostepne ,prosze pomozcie bo zona mi sie zgubi heheh

aha OT a jak wyglada sprawa z polskim menu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W produkcji do marca 2003 roku były auta z tzw. starą elektroniką i tam masz właśnie navi cd. Mozesz do niego dostac aktualnie mapy z najlepszym pokryciem, jakie są dostępne dla BMW, przynajmniej tak twierdzi moj informator.

Sam u siebie w navi dvd uzywam mapy CD, bo DVD nie warto do niego wkladac ze wzgledu na pokrycie znikome.

Opublikowano

wielkie dzieki Zodiac,widzilem gdzies na forum linki do tej navi ale szukam i gdzies mi zaginely jezeli wieszmoze gdzie to proszeo podanie...

ps mozna na PW pozadawac ci jakies pytania odnosnie 7?

Opublikowano

witam

przywiozlem sobie 745i z 2002 roku ale z USA , nie moge dobrac do niej plytki z mapa Polski aby chodzila , probowalem juz kilku wersji org . i kilku wypalanych zazwyczaj wyrzuca mi plytke z napedu i pisze no cd ..

po wrzuceniu plytki z orginalna navi usa navi dziala ( oczywiscie wczytuje sie mapa usa ) .. czy bedzie chodzila mi Polska na autku z usa ?

Sprzedam intercooler WAGNER 335I

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=31&t=249350

http://images63.fotosik.pl/299/c6bade351e384628.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yamaha, nie rocznik ale wersja navi ma znaczenie. Sprawdź czy masz business, professional czy high w swojej E65.

Pzdr,