Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

padł mi całkiem centralny(bez pilota). działał w porzadku tylko drzwi pasażera(przód) zamykał na dwa razy. Teraz nawet nie jęknie . na dodatek oswietlenie wewnetrzne miałem podpiete pod centralny no i tez nie działą(po próbie otworzenia na zamknietym świeciło się w środku). posprawdzałem bezpieczniki i kable przy drzwiach czy nie sa po przecierane i nic . przeczyściłem wszystkie wtyczki no i dupaaaaaa.

moze to centralka padła ??? HELP[/img]

Edytowane przez ZimnyE-36
Opublikowano
Ja mam to samo z centralnym. Działał z kluczyka, ale.. przestał. Sprawdziłem bezpieczniki i nic. kable nie są poprzecierane.. ale, nie ma w nich prąsu. po prostu nie dochodzi prąd. sprawdzałem na tej kostce przy zawiasach od drzwi i nic. :mad2:
Opublikowano
no to centralka do wymiany ja miałem to samo i wymieniłem centrale plus założyłem alarm żeby pilot był :)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
raczej nie jak kupowałem to miałem przerwane kable od siłownika klapy reszta działają ok

Opublikowano
raczej nie jak kupowałem to miałem przerwane kable od siłownika klapy reszta działają ok

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie ponownie pisze z zapytaniem o centralny (fabryczny bez pilota) w ogole nie dziala!!! Od czego zacząć sprawdzac co jest nie tak? Przekazniki itp. Bardzo prosze o wskazowki! :modlitwa:

Moze od razu jechac do serwisu bo za duzo zamoty. Byłem tam powiedzieli mi za to ok 300 złociszy, z tym ze w tedy bede mial z pilotem (nie w kluczyku) :?

Opublikowano
padł mi całkiem centralny(bez pilota). działał w porzadku tylko drzwi pasażera(przód) zamykał na dwa razy. Teraz nawet nie jęknie .na dodatek oswietlenie wewnetrzne miałem podpiete pod centralny no i tez nie działą(po próbie otworzenia na zamknietym świeciło się w środku). posprawdzałem bezpieczniki i kable przy drzwiach czy nie sa po przecierane i nic . przeczyściłem wszystkie wtyczki no i dupaaaaaa.

moze to centralka padła ??? HELP[/img]

Jeżeli chodzi o podświetlenie przy zamkniętym, jest to podgrzewanie zamków. Po pociągnięciu za klamkę zapala się oświetlenie informując że grzeje zamki.

Opublikowano

ja mam problem podobny.

Gdy otwieram kluczem drzwi kierowcy to otwiera się wszystko, lecz gdy próbuję otworzyć pilotem lub zamkiem w klapie to nie otwiera mi drzwi kierowcy. W czym tkwi problem :?:

http://img90.imageshack.us/img90/5829/bmwpodpis333333.gif
Opublikowano
czy to sprawa zimy ze nie mozna otwierac z pilota mi dzis stalo sie tak samo nie moge z kluczyka otwozyc drzwi jedynie jak przekrece kluczyk to sie otwiera nie wiem co sprawdzic gdzie szukac bezpiecznikow od zamka w srodku auta przy schowku czy pod maską :/