Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
musisz dowiedziec sie ktora szyba jest najtansza i ja bic ;) a powaznie to na prv poslalem Ci info ;)
e36 318tds compact '95/e34 525tds touring '94/e39 525tds touring '97
Opublikowano
musisz dowiedziec sie ktora szyba jest najtansza i ja bic ;) a powaznie to na prv poslalem Ci info ;)

Tja bo awaryjne otwieranie to coś koło 150zeta, wolałbym jakiś "trójkącik" walić :lol:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
już nie raz miałem że w ostatniej chwili zobaczyłem kluczyki na rolecie , otwierałem tylko tylną szybę / touring / w celu dostępu do bagażnika i często byw że położe je , wtedy wystarczy zamknąć szybę i po ptokach a dodatkowo przewaznie jest to daleko od domu
Opublikowano
Jak możesz przeżyć kilka dni bez samochodu to proponuję zamówienie kluczyka w ASO, choćby serwisowego.
Opublikowano
Jak możesz przeżyć kilka dni bez samochodu to proponuję zamówienie kluczyka w ASO, choćby serwisowego.

ja mam komplet łącznie z jakimś wzornikiem ale w domu , ostatnio byłem 700km od domu i o mały włos nie zostały by w bagażniku :duh:

Opublikowano

nawet z instrukcja nie udało mi się podnieść maski nie wspomnę już o dalszych krokach.

może ktoś ma instrukcję jak otworzyc maskę w e46

Opublikowano

ja mam komplet łącznie z jakimś wzornikiem ale w domu , ostatnio byłem 700km od domu i o mały włos nie zostały by w bagażniku :duh:

Tak często jest kiedy człowiek się śpieszy i myśli o 100 sprawach na raz.

Szkoda, że te samochody nie mają takiego rozwiązania jak renówki.

Opublikowano

Mialem ten sam problem ostatnio, dostalem nr do chlopakow we Wroclawiu bo tam sobie zatrzasnalem, trwalo to q5 sek 200zl polecialo i kluczyk w reku mialem, wczesniej zadzwonilem po magika z ABC zabezpieczen i 45 minut sie prezyl i nic nie zrobil

pzdr

Opublikowano
czyli wniosek jeden , trzeba kluczyki trzymać przy sobie i pamietać o tym , dwa lata temu otwierałem browara kluczykiem od niedżwiedzia , złamałem , 3 dni auto w Międzyzdrojach pod drzewami stało :mad2:
Opublikowano
he he proponuje walic jedną z bocznych bo są po 50 zł dla e36 a nie 200 za otwieranie :) a jak masz ac to już wogóle za darmo wychodzi

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

NIE WYBIJAĆ ŻADNEJ SZYBY! [mówię o e46]

Gdy otworzymy sam bagażnik przy zablokowanych wszystkich zamkach, włożymy kluczyki do bagażnika i zatrzaśniemy go,

zbicie jakiejkolwiek szyby nic nie pomoże, gdyż otwieranie drzwi przyciskiem od wewnątrz nie działa!

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
kluczyki w bagażniku ty w środku więc można dać impuls na kable do siłownika albo konkretnie na siłownik klapy albo przez centralke podając masę w odpowiednie miejsce otworzy wszystkie siłowniki więc jednak coś da że się do środka dostanie

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
czyli wniosek jeden , trzeba kluczyki trzymać przy sobie i pamietać o tym , dwa lata temu otwierałem browara kluczykiem od niedżwiedzia , złamałem , 3 dni auto w Międzyzdrojach pod drzewami stało :mad2:

Bo przy kluczu od auta nosi się zawsze klucz od piwnicy-nim właśnie ma się browary w aucie otwierać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: