Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RINGI CCFL ANGEL EYES

powiedzcie czy warto zakładać??? fajnie to wygląda ale czy pózniej nie będą parować lampy??????????

Opublikowano
Witam. Kupiłem autko właśnie z tymi angel eyes i jakiś czas temu wróciłem do fabrycznych lamp. Jak dla mnie "normalne" lampy są dużo lepsze (łatwiej je ustawić, lepiej świecą, nie parują). Czy wyglądają lepiej - kwestia gustu, natomiast napewno lepiej świecą.

było:

e30 2,0i touring /e30 1,8i coupe /e30 2,5i sedan / e36 323i coupe / e39 523i sedan / e39 525i

Opublikowano
Witam. Kupiłem autko właśnie z tymi angel eyes i jakiś czas temu wróciłem do fabrycznych lamp. Jak dla mnie "normalne" lampy są dużo lepsze (łatwiej je ustawić, lepiej świecą, nie parują). Czy wyglądają lepiej - kwestia gustu, natomiast napewno lepiej świecą.

to nie jest angel eyes tylko ringi CCFL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a ringi ccfl to nie efekt engel eyes...? :norty: bez znaczenia co zalozysz led ccfl swieczki czy zarowki z choinki swiecac w okrag daja wlasnie ten efekt ktory przyjal nazwe engel eyes.

🙃🙃

Opublikowano
kolego jeśli założysz ringi CCFL auto naprawdę będzie wyglądało dużo lepiej,te ringi dają świetny efekt!!!!!!! POLECAM
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

Do Mike68:

Czy to ważne, czy nazywają się angel eyes czy ringi CCFL? Wiadomo o co chodzi (spójrz na pytanie) i chyba to jest ważne :duh:

było:

e30 2,0i touring /e30 1,8i coupe /e30 2,5i sedan / e36 323i coupe / e39 523i sedan / e39 525i

Opublikowano

jezeli chodzi o parowanie to czy masz zalozone ringi czy nie masz to i tak jak masz szczecie to nie paroja a jak nie to paroja , taka uroda bmw - jest o tym mnostwo postow

Opublikowano
Jest dokładnie tak jak napisałeś z tym parowaniem. Mam to szczęście, że przynajmniej narazie oryginalne lampki mi nie parują a ringi parowały. U mnie chodziło głównie o to, że był problem z poprawnym ustawieniem. Czy wyglądają lepiej ringi czy oryginalne to już kwestia gustu - ja stawiam na zupełnie oryginalny wygląd i właśnie w tym tonie staram się utrzymać moją coupetkę :) Założyłem swoje ringi w coupe znajomego i jest z nich zadowolony :)

było: