Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Od kilku dni nie otwiera sie w moim sedanie (E39, 530D, 2001 rok) bagażnik, tzn. nie działa na niego przycisk z pilota i nie działa ten przycisk przy kierownicy. Trzeba go otwierać kluczykiem. Jak wciskam przycik to słysze tylko kliknięcie po stronie pasażera z przodu.

Czy ktoś wie może gdzie tkwi problem, czy to jakiś silniczek, kabelek a może przekaźnik ?

dzieki za info

Konrad
Opublikowano
Ja stawiam na silniczek w klapie, mam ten sam problem, czytałem na forum, że często lubią się wyłamywać w nim trybka, dlatego nie chodzi.

Ale tak jak mówię, jest to tylko moja sugestia bo mam to na codzień.

Potwierdzam robiłem już kilka egemplaży w każdym to samo siłownik.

Opublikowano
wszystko zależy od tego kto rozbiera na częśći i jak bardzo chce się wzbogacić. Ja kupiłem od kolesia który rozkwasił taką na maksa. Zapłaciłem mu 30zł. Chyba nie wiedział co czyni :lol: Z tego co sie orientowałem to kosztują plus minus około 70-80zł używka.
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Odświeżam temat, mój problem polega na tym, że bagażnik mogę otworzyć z pilota, z guzika w środku auta, ale nie mogę otworzyć go ręcznie, jak rozwiązać ten problem ??
Opublikowano

o tym pisalem wczoraj a teraz powtarzam koszt silownika orginalnego 245

dowiadywalem sie w tamtym tygodniu a zamiennik 120 nowy pozdro

Opublikowano
Od kilku dni nie otwiera sie w moim sedanie (E39, 530D, 2001 rok) bagażnik, tzn. nie działa na niego przycisk z pilota i nie działa ten przycisk przy kierownicy. Trzeba go otwierać kluczykiem. Jak wciskam przycik to słysze tylko kliknięcie po stronie pasażera z przodu

no ale u mnie jest na odwrót, z guzików da radę, klapa sie unosi, ale ręcznie go nie mogę otworzyć przy otwartym aucie więc to też siłownik ??

Opublikowano
Panowie patrzcie trochę uważniej gdzie piszecie swoje rady bo ten temat umarł już ponad 3 miesiące temu
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.