Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

PRZYMIERZAM SIĘ DO KUPNA BMW 118d . ZNALAZŁEM CAŁKIEM ŁADNE (DOŚĆ BOGATĄ OPCJA Z NAWIGACJA, KSENONAMI ITD) 118d Z 2006R Z PRZEBIEGIEM NIECO WIĘCEJ NIŻ 20 TYS KM.

NA CO ZWRACAĆ UWAGĘ PRZY OGLĘDZINACH?

JAKIE MA SŁABE A JAKIE MOCNE STRONY.

I JESZCZE JEDNO, MOŻE PODPADNĘ, SAMOCHÓD MA BYĆ DO MIASTA DLA ŻONY, ALE JAK BĘDZIE FAJNY TO I JA PEWNIE POLATAM Z PRZYJEMNOŚCIĄ.

OBECNIE JEŻDŻĘ A6 C6 2.7TDI TIPTRONIC QUATTRO AVANT Z 2006R - TAKI RODZINNY DZIADEK- WIEC NIE MAM Z CZYM PORÓWNYWAĆ.

BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA POBŁAŻLIWOŚĆ I RADY. POZDRAWIAM WSZYSTKICH!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
hej witam,mialem takiego stworka...autko przyjemne,jak dla kobiety super,trzyma sie drogi..ja swoja sprzedalem jak miala ok 40 tys a zrobilem nia ok 12 tys km..troszke plastikowa jest(ale to jedynka),prowadzi sie super.. niech malzonka zima uwaza...,awaryjnosc..coz tylko 12 tys km zrobilem,byla drobna usterka multifunkcji ale usunieta na gwarancji..malo pali potrafi wskazywac na trasie nawet 4litry :lol: ogolnie polecam :cool2:
Opublikowano

Po liftingu już taka plastikowa nie jest, wg. mnie lepiej wybrać właśnie wersję po FL, ma już 143 KM.

A tak ogólnie koszty użytkowania żadne, awaryjność znikoma, prowadzi się świetnie i mało pali. Jak żona dostanie takie auto na miasto to będzie zachwycona.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

• 3 tygodnie później...