Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mnie się udało ściągnąć i zawartość jest ok .. tylko nie mam czym wypalić :? :cry2: jak tylko się uda to przetestuję u siebie czy faktycznie gada po naszemu :clap:

to wrzuc kolego jeszcze raz

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dokładnie kolego prosimy udostępnić jeszcze raz, gdyz link powyżej nie działa :(
Opublikowano

Witam kolegów z rozmowy z kolegami którzy sciągneli ten plik dowiedziałem się ze instalacja odbywa sie tylko do połowy potem wisi. Prosze sie jeszcze wstrzymać z rozsyłaniem tego pliku wraz z innymi kolegami pracujemy nad tym aby to zadziałało . po ukończeniu pracy ja lub któryś z kolegów udostępnimy gotowca

Pozdrawiam

Opublikowano

Fajnie, czekamy.

W jakich formatach jest tam wrzucony lektor? Chodzi mi o to, że np. w Nokii 500 jest głos Hołka, który naprawdę fajnie brzmi. W sieci jest już ściągnięty, wrzuciłem mojemu ojcu do TomToma, więc może by się dało wrzucić do MK2, jak myślisz?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko nie Hołowczyc!!! Nie mam ochoty zwymiotować w pięknym wnętrzu mojej beemeczki. :wink:
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam

robie soft pod mk3 mono i brakuje mi tylko lektora bardzo proszę o plik gb_f.csf po polsku bo od mk3 kolor nie pasuje

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
soft do mk2 od kolegi mr. love działa tylko brak polskiego, natomiast od kolegi dunka ma rozmiar 925mb i nie da rady wypalić, czy to tylko indywidualny przypadek??

Pozdrawiam

Wiktor

Opublikowano
czyli jeżeli nie ma polskiego to muszę wrócić do starzej wersji softu a później jeszcze raz pliki od mr.love??

Pozdrawiam

Wiktor

Opublikowano
u Mnie podobnie, tylko troche więcej się bawiłem, na początek zmieniłem język na angielski za pomocą sss, i po tej czynności na monitorze dostałem komunikat o załadowaniu softu, na początek wgrałem v27 później v17 a na koniec znowu v27 i pliki gb-pl, i w ostateczności mam angielski i francuski, :)

Pozdrawiam

Wiktor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

soft do MK2 działa w 100% zrobiłem go wspulnie z kolęgą MR.LOVA wiec czy sciągniecie od DUNIEK czy MR.LOWA jest to to samo dużo ludzi już jeździ na tym sofcie i dlatego twierdzę że działa oczywiście są pewne braki w porównaniu do MK3 i 4 ponieważ jest mała pamięć wewnetrzna i oprogramowanie szczególnie lektor musi być okrojony . na chomiku macie gotowy soft . nagrywać na dobrej jakości płytkach z prędkością x2 i będzie chodzić .

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...