Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie dawno przesiadłem się z E46 na E60, chciałbym się przywitać :cool2: i przy okazaji spytać o chłodzony schowek w w/w modelu

czy jest to opcja czy seryjnie w każdym egzemplarzu ? W schowku (w podłokietniku) pod telefonem mam otwór wylotowy ale za cholerę nic z niego nie leci (w sensie chłodne powietrze :) ), czy trzeba coś gdzieś przestawić żeby to zadziałało ?

pozdrawiam

Opublikowano
u mnie też nie, ale ja nie mam tej opcji. VIN powie Ci wszystkie posiadane opcje

no właśnie VIN nie mówi nic o chłodzonym schowku dlatego pytam czy to opcja czy może seryjnie w każym e60 jest

Opublikowano
Jako, że nie dawno przesiadłem się z E46 na E60, chciałbym się przywitać :cool2: i przy okazaji spytać o chłodzony schowek w w/w modelu

czy jest to opcja czy seryjnie w każdym egzemplarzu ? W schowku (w podłokietniku) pod telefonem mam otwór wylotowy ale za cholerę nic z niego nie leci (w sensie chłodne powietrze :) ), czy trzeba coś gdzieś przestawić żeby to zadziałało ?

pozdrawiam

Tak, trzeba cos przestawic.

Tam gdzie namacales otwor jest maly suwaczek, wystarczy go przesunac i juz. No chyba , ze faktycznie trzeba za to doplacic. Ale to bylaby juz prawdziwa bezczelnosc. Rozumiem - lodowka w tylnym oparciu, ale dziurka w tunelu?

Opublikowano
no u mnie nie ma zadnego suwaczka a teraz nawet patrzylem w konfiguratorze na stronie bmw i w opcjach dodatkowych nie ma lub nie dopatrzyłem sie chłodzenia schowka
Opublikowano
u mnie nie ma nic do przestawiania, a do zainstalowania chłodzenia potrzeba chociaż jeden zawór i przewody/orurowanie

"Orurowanie" jest w kazdej e60 w tunelu - z tylu masz nawiewy chyba, co?

Opublikowano
to jest możliwe, ale zimnego powietrza z klimatyzacji tam nie widziałem, a to jest mały problem - inaczej już bym pewnie miał chłodzony schowek. Zreszta sądziłem, że orurowanie musi iść z klimatyzacji z przodu
PawełH
Opublikowano

Hej.

Panowie, z tego co się orientuję to chłodzony schowek był "w zestawie" razem z klimatyzacją rozszerzoną.

Otwór, owszem jest i nie wiem czy on będzie działał gdy się otworzy ten schowek, ale jak wsadzę do niego np. puszkę Coca-Coli na początku podróży to ma ona potem swoją "słuszną" temperaturę. Więc wszystko działa jak należy.

Opublikowano

Kolega Karolz napisał: "W schowku (w podłokietniku)".

Czy BMW e60 ma jeszcze jakieś inne schowki chłodzone oprócz tego w podłokietniku ? Bo ja nie słyszałem ...

Opublikowano
właśnie czy wszyscy co mają klimę rozszerzoną mają te chłodzenie podłokietnika?Proszę sprawdzić.

hej

W mojej jest ;)

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
właśnie czy wszyscy co mają klimę rozszerzoną mają te chłodzenie podłokietnika?Proszę sprawdzić.

hej

ja mam klime rozszerzona a chlodzenia w schowku nie mam :cry: tzn. dziura jest ale nie chlodzi :roll:

Opublikowano
Kolega Karolz napisał: "W schowku (w podłokietniku)".

Czy BMW e60 ma jeszcze jakieś inne schowki chłodzone oprócz tego w podłokietniku ? Bo ja nie słyszałem ...

Chyba mozna zamowic cos w rodzaju lodowki w miejsce worka na narty.

Opublikowano

hej

Witam

U mnie również jest klimatyzowany schowek.