Skocz do zawartości

Fotele od M-eczki do zwyklej 3-eczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zmniejsz rozmiar foty w podpisie :evil: ,zobacz maksymalny rozmiar jest gdzies na forum :search:
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

fotele byly ostatnio na allegro najpierw za 2,5 tys zl a pozniej za 2 tys zl i nikt ich nie licytowal

na forum mpwr jeden gosc z czech tez sie oglaszal ze ma do sprzedania za 500 euro

Co ciekawe fotele te sa u "nas" tansze niz w niemczech, gdzie na ebay chodza po 800- 900 euro (alcantra) a za skorzane chca niektorzy nawet 1500 euro

PS. jezeli na avarcie jest twoje autko to zainwestuj najpierw w pelny M Pakiet bo wtedy takie fotele bede fajnie wygladaly w aucie

Osobiscie chce mi sie smiac z aut w ktorych ludzie maja "pelny" M Pakiet a na drzwiach waska listwe ale o gustach sie nie dyskutuje

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
Opublikowano
Zgadzam sie z Rafalsem !!! Najlepsze sa beemki ze znaczkiem M z tylu a samochod nie tkniety :) Załość mnie ogarnia...ja nakleje znaczek m3 jak zdobede pelny pakiet czyli najprawdopodobniej nigdy :) bo tego jest za duzo i za drogo niestety...narazie mam zderzak i lampy tylne :) TO JUZ COS :)
Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Załość mnie ogarnia...ja nakleje znaczek m3 jak zdobede pelny pakiet

A ja, jak będę miał M3.

To jest dopiero żałość - auto wygląda jak M, ma nawet znaczek - a w środku silnik 100KM :duh:

A fotele to nic złego - bo dużo lepiej trzymają.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

PS. jezeli na avarcie jest twoje autko to zainwestuj najpierw w pelny M Pakiet bo wtedy takie fotele bede fajnie wygladaly w aucie

Osobiscie chce mi sie smiac z aut w ktorych ludzie maja "pelny" M Pakiet a na drzwiach waska listwe ale o gustach sie nie dyskutuje

Nie chce pakietu chce wygodnie podróżować :)

Ale dzieki za podpowiedz.

Opublikowano

Nie chce pakietu chce wygodnie podróżować :)

Ale dzieki za podpowiedz.

Piszac M Pakiet mialem na mysli zderzaki przod i tyl, lusteka, progi, szeroka listwe i lampy z bialym kierunkiem co nijak ma sie do komfortu podrozowania ( no moze trzeba bardziej uwazac na przedni zderzak bo szkoda go zniszczyc ), a wedy przyjemnosc nawet wieksza bo wiesz ze jezdzisz ladniejszym autem :D

Swoja droga fotele z M3 sa piekne - sam sie zastanawiem nad kupnem :D

http://img270.imageshack.us/img270/6336/imageshack7qh.jpg
Opublikowano
Zgadzam sie z wami. Mnie tez diabli biora na takie cos. typo kupi samochod bo dluzszych ogledzinach ( albo ktos mu powie ) ze ma np. jakis element jeden na wzor m3 i wypisuje " pelny m pakiet". Na takie podejscie brak mi slow. Ja tez powoli zaczynam swoja przerabiac na styl m3 ale powiem wam panowie ze nie bede dawal zadnych naklejek.Kogo mam oszukiwac samego siebie:) Ja mam tylko 140ps to polowa tego co "emka" ma:) Juz udalo mi sie zgromadzic: lusterka, lampy, listwy ( w drodze) no i felgi ( co prawda nie takie jak w m3 ale tez nie sa najgorsze ). Pozdro