Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z mk4. Chciałem wgrać soft v31, sciągnąlem go i zainstalowałem zgodnie z instrukcja. Zapaliłem silnik, włączyłem navi, włozyłem płytkę z softem, po chwili pokazało ze wczytuje oprogramowanie i dokładnie po 3 sekundach znikło wszystko i ukazał się czarny ekran, po około 15 min wyłączyłem zapłon, odczekałem godzinę i nic nadal po wlaczeniu zapłlonu ciemność? jest na to jakies lekarstwo??

bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje!!

Opublikowano
Witam,

Mam problem z mk4. Chciałem wgrać soft v31, sciągnąlem go i zainstalowałem zgodnie z instrukcja. Zapaliłem silnik, włączyłem navi, włozyłem płytkę z softem, po chwili pokazało ze wczytuje oprogramowanie i dokładnie po 3 sekundach znikło wszystko i ukazał się czarny ekran, po około 15 min wyłączyłem zapłon, odczekałem godzinę i nic nadal po wlaczeniu zapłlonu ciemność? jest na to jakies lekarstwo??

bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje!!

jesli nie dasz rady w zaden sposob(proponowany przez kolegow na forum), to daj znac. Nie bede sie powtarzal ale to juz nie pierwsza osoba, ktora robi to na wlasna reke...

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

http://menupolskie.pl/foto/bmw/baner.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano
Jesli płyta ci wyszla sama to wrzuc poprostu jakis starszy sofcik np v27 a jesli sama nie wyszla to musisz ja wyjac mechanicznie i wtedy wgrywac sofcik. Zadna wizyta w aso nie jest potrzebna.