Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy ktoś wie gdzie można kupić oprócz salonu tylne sprężynki do e46 m technik, a może sportowe tylne lekko obniżające. Zamieściłem ogłośzonko że kupię ale jakoś nie ma odzewu więc pytam tu czy ktoś wie?

pzdr

Opublikowano
czy naprawdę nikt nie wie gdzie kupić same tylne spręzynki?

plissssssssssss o pomoc

dzięki z góry

do zawieszenia M Technik raczej tylko jako część oryginalna BMW w ASO BMW.

Opublikowano

poniżej masz link do sklepu w wawie który sprzedaje orginały taniej niż ASO

http://www.autonarbutta.pl/

Odnosnie sprężyn, też mam pytanie, Z tyłu pękła mi jedna ze spężyn, oznaczenie na sprężynie pomarańczowe, czy może ktoś się orientuje czy takie oznaczenia sprężyny jest w M-pakiecie, czy jest to standard, Nie mam czasu podjechać do ASO aby sprawdzić jaki mam rodzaj zawieszenia, samochod wyposażony jest w M pakiet II,

Jeżeli ma ktoś taką sprężyne to z przyjemnością kupie :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

rozkodowywałeś sobie VIN?

wtedy będziesz wiedział czy masz MPakiet wizualny tylko, czy nie...

sto lat temu na pytanie w ASO co oznaczają kolory na sprężynach dowiedziałem się jedynie tyle, że... wiadomo, że są dwie takie same - jak mają takie same kolory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
rozkodowywałeś sobie VIN?

wtedy będziesz wiedział czy masz MPakiet wizualny tylko, czy nie...

sto lat temu na pytanie w ASO co oznaczają kolory na sprężynach dowiedziałem się jedynie tyle, że... wiadomo, że są dwie takie same - jak mają takie same kolory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry ale po podaniu VIN w ASO nie byli w stanie tego powiedzieć przez telefon, powiedzieli że muszą wejść pod samochod

• Członkowie klubu
Opublikowano

jak zwykle, bo:

- sprawdził w ETK, a ja mówiłem o sprawdzeniu wyposażenia po VIN z jakim wyszło z fabryki

- woli zobaczyć, bo to, że wyszło z fabryki z M, nie znaczy, że ktoś po drodze się nie pozbył (nie chce brać odpowiedzialności)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png